İslami Forum

Tam Versiyon: cok acil cevap
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamun aleykum arkadaslar,
Bir arkadasimin gozunde iltihap gibi birsey cikmis gecmeyince oda bugun bi hocaya gitmis okusun diye. Adam eve git sabah tuvalete gir parmagini duvara sur bilmem kac kere ihlas oku gozune sur sonra elini kapiya sur arkana bakmadan cik demis ben buna karsi ciktim sizce bu nasil bi is?
Gülüyorum..Doktora gitmeyi akıl etmiş mi kendileri?
Tabikide gitmis ama kucuk bir ameliyat gerektigi icin bu yola basvurmus benim korkum acaba buyu mu yaptiriyor cunku vebali buyuk ( isin garibi adam para falanda almamis)
Bi kere kimse tuvalette ayet okumayı tavsiye edemez ...........bu saçma ama okumakla şifa peygamberimizin hadislerinde mevcuttur ...ama bu tarzda değil.
Burda yapılan uygun değil ....
Dahası gözünde hala iltihap varsa doktora tekrar neden gitmemiş....
Küçük bir ameliyattan kaçıpta böylesine komik aynı zamanda iğrenç bir kaç fiili göze alan arkadaşınızı uyarsanız iyi olur..Allah rızası için biraz mantık..idrak..Hoca falan olamaz o kişi..sanırım yolunacak kaz arıyor..gelmeyin böyle oyunlara
:D
arkadaşın doktora gitsin gülücük
yok büyü değil bu

başka doktora da görünsün bence
Arkadaslar bende farkindayim doktora gitmesi gerektiginide ben sizden dini bilgi istiyorum bu konuda bunu yapmasini istiyen adamin amaci ne mesela
Arkadaşım adamın amacını ne yapacaksınız?! Bence bahsettiğiniz adamında doktora görünmeye ihtiyacı var(!) en fazla ne olabilir amaç "ilgi çekmek"

İlerde çıkar oda "ben mehdiyim" diye
O üfürükçü para aldı mı
Sayfalar: 1 2 3