İslami Forum

Tam Versiyon: Şeyh Abdülkerim Öldürüldümü? Gerçeği bu konuda Oku Okut Müslümanların Uyanma Vakti!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
ŞEYH ABDÜLKERİM ÖLDÜRÜLDÜMÜ?
[Resim: %C5%9Eeyh+Abd%C3%BClkerim+%C3%B6ld%C3%BC...%C3%BC.jpg]
VE O ADAM ANİDEN ÖLDÜ! ÖLÜMÜNÜN PERDE ARKASI NE? ÖLÜMÜNÜN SIRRI:
Ve, O adam aniden ÖLDÜ! Bu tuhaf ve ani ölüm çok manidar bulundu!

Son dönemde Adnan Oktar’a çok sert muhalefet etmeye başlayan Şeyh Abdülkerim aniden ölüverdi. Bu ani ölüm kafaları karmakarışık etti. Abdülkerim son zamanlarda sık sık tehdit ediliğini söylüyordu.


Eskiden beri Adnan Oktar gurubuna dahil olup da sonra ayrılanların başlarına bir iş geliyordu. Gruptan ayrılan bir mürid (her nedense) 11. kattan atlamıştı(!), diğeri de Boğaz köprüsünden... Köprüden atlayarak intihar ettiği iddia edilen gencin babası yıllarca oğlunun öldürüldüğünü ve olayın görgü şahitlerinin bulunduğunu iddia etmişti.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın başına gelenler ise zaten malum. Şeyh(!) Abdülkerim gibi Cübbeli de tehdit edildiğini kameraların karşısında defalarca söylemişti. Hakkında hazırlanan kaset bir seneye yakın medyada dolaşmış ama Cübbeli’yi karalamaya yetmemişti. Cübbeli “Bana diyor ki, reddiyelerden vazgeç. Yoksa daha kötü, erkek erkeğe gösteren bir kaset yayacağım meydaya.” iyerek, geçmişi şantaj ve sek kasetli şantaj olayları ile dolu olan Adnan Oktar’ı işaret ediyordu. Cübbeli de dik durdu ve şimdi içeride. Aylardır doğru düzgün bir yargılama bekliyor.

En son olarak, Şeyh Abdülkerim namıyla meşhur olan, sözde Şeyh Nazım Kıbrısi’nin talebesi de Adnan Oktar’a karşı sert mücadeleye girmiş ve onun alçak yüzünü kamera karşısında anlatmaya başlamıştı.

Derken gayet sağlıklı ve dinç gözüken bu zatın da ölüm haberini aldık.

“SAPIK” , “ONUN BUNUN ÇOCUĞU” , “KART ZAMPARA” , “SİYONİST UŞAĞI” Gibi çok çok ağır ifadeleri Adnan Oktar'ın suratına çarpan Abdulkerim’in, gayet dinamik ve enerjik olmasına rağmen bu süreçte şüpheli bir kalp krizi neticesinde hayata gözlerini yumması kafalarda soru işareti bıraktı.

Son Sohbetlerinde Tehdid edildiğini belirten ve şehadetin kudsiyetinden bahseden Abdulkerim, “Nereyi işaret ediyorsunuz?” diye soruldugunda “BUNU HERKES BİLİYOR , SİZ Mİ BİLMİYORSUNUZ?” Demişti...


Ölümünün üzerinden yaklaşık 48 saat geçmesine rağmen kimseye duyurulmamış olması ve medyada haber olmaması da çok manidar bulunuyor.

Abdülkerim, ehli sünnet Müslümanları tarafından Sahtekar Şeyh Nazım Kıbrısi'nin sahtekar yetiştirmesi olarak biliniyor ama Adnan Oktar'a karşı verdiği mücadelesinde isabetli ve haklı bulunuyordu. Abdülkerim bir çok temel ilmi meselelerde bile ehli sünnetten ayrılması ile tanınıyordu. Abdülkerim için de CIA ajanı diyenler olmuş ve kendince bunlara cevaplar vermişti..