İslami Forum

Tam Versiyon: yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

Allame

ne dikenler bıraktım ardımda, ne dikenler.
Ki uçları hala kanıyor ayaklarımda...

Dedim bu onuriye biri dur desin. bana dur dediler onuriye dur demediler. Sonra bir etti iki etti üç etti, üstüne kalem çektim. nasıl çektim. işte diyorum ki, adalet elinde olanlar adaleti sağlayacak ki, şeriata iş düşmesin. Sonra şeriat o parmağı da keser, eli de keser ki, yanlış şeyler yazmasın diye.

Öbür forumda adminlerine dedimki, kardeşim, her ne olursa olsun bana ban yapma dedim. niye dedim, işte sebep sonuç ilişkisi, siz bana ban yaparsanız zalim olursunuz. Siz zalim olursanız kısas hakkı doğar da içinizden birine bir zarar gelebilir dedim. Admin korumaya aldı dedi kimse elleşmeyecek Allameye.

ne oldu börü kız geldi bodozlama daldı tüm teorilerime karşı itiraz şeklinde. Kalbi sağlam da bir kızdı, tek kusuru Allaha inanmıyordu. gülücük Ne oldu her şey güzel gidiyordu ama kız hakaret etti bir iki kez şikayet ettim. "Sop" olduğundan ceza almadı, kendi kendine ceza verecek hali yoktu. Ben gene sabrettim dedim oğlum Allame, bunlar kalbi mühürlü kişiler ne anlatsan kardır belki bir ikisi kurtarır bu şeref yeter sana dedim.

ne yaptı o kız? "Forumum ahmağa ihtiyacı yok" dedi, ahmağa ihtiyacı yokmuş. O yüzden insiyatifini kullanarak üyeliğimi kökünden sildi. Tek harekette. Peki o sop düşünmüş müydü ki , dünya hayatının da öyle bir ahmağa ihtiyacı yoktu. ne oldu? İşte olan oldu. Adminlerine dedimki bak sözünü tutamadın at bu kızı forumdan. atmadı. adalet kendi yerini buldu sonra. ne oldu? işte olan oldu. bak o artık yok, işte nasıl yok. orasını kurcalamayacaksın fazla. gülücük

Ben size diyorum ki, adalet mutlaka tesis edilmelidir.

Burayı insanlar islamı öğrenmek amacıyla geliyor. Burası serbest bir forum olmalıdır ama , çok daserbest olmamalıdır. İnsanların kafasını bulandıran, akıntıya tersine kürek çeken kişiler gereken yanıtları almaları lazım.

Bir kişi o yazıya istinaden "resulullah araplara gönderilmiştir" diye yanılırsa ne olacak? O kişinin hakkını ne ile ödeyeceksiniz? İşte siz, o tip kişilere müsamaha göstererek, aslında bahsettiğim yanılgıya düşen kişilere karşı zalim olmuş oluyorsunuz.

Siz eğer orada "zulüm" görünecek bir kararı alabilirseniz, işte sitenize gelen çoluk çocuğa karşı merhametli olmuş olursunuz.

ben diyorum ki, yetkisi olan kişiler adaleti tesis etmeliler. Yoksa adalet tesis etmiyor diye, kişi hakkında kendi kararımızı kendimiz veririz, ve bu karar sizin vereceğinden daha ağır sonuçlar doğurur.

Ne diyorum, diyorum ki;

ne dikenler bıraktım ardımda ne dikenler, ki uçları hala kanıyor ayaklarımda...

diyorum ama anlatamıyorum derdimi.

Ne demiştik ateistlerin adminine: "kardeşim diyorum ki dedim, Allah hakkında iftira atmanıza engel olmak için, ille sopunuzun başına gelen olay gibi sizi birer birer düşürelimmi? canınızı tuvalete atıp üstüne sifon mu çekelim. öyle mi ikna olacaksınız?"

demiştik...

hep diyoruz...

sallayan kim...

bi kendin...

Smile

evet haklısınız aslında.
uyduruk şeyleri silmek en doğrusu
ama ..
bilmyiorum gülücük

Allame

Her seferinde her kritik kararda , kararlı bir şekilde yanlış yapmayı nasıl beceriyorlar?




Ben az konuşurum , Sen çok anla.
Kanal Tedavisi 2 yarın saat 9:00
dayan bakalım. bunu sen istedin Uzak..
herşey boş dünya yalan... Sad
Boğazıma çekirdek kabugu saplandı ne yapsam ...
ben çıkıyorum hayırlı geceler gülücük
iyi geceler...


tamamlasam yarım kalanları iyi oalcak...