You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ZÜLKARNEYN ORTAYA ÇIKTI

Anket Başlığı: Zülkarneyn kimdir?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Büyük İskender 0 (0%)
Mete Han 0 (0%)
Attila 1 (33.33%)
Küruş 1 (33.33%)
Diğer 1 (33.33%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 3 (100%)

ZÜLKARNEYN ORTAYA ÇIKTI

Acemi Üye
RE: ZÜLKARNEYN ORTAYA ÇIKTI
Kaynak için teşekkürler!

Mehmet Alagaş sevdiğim ve tasvip ettiğim iyi bir yazardır, mütefekkirdir.

Ama alim değildir.

Bu görüşünü benimsemiyorum.
Çünkü çok tutarsız ve alt yapısız.

Cep telefonu bende vardı.
Epeydir görüşmediğimizden kaybetmişim.
Bulunca kendisi ile müzakere edip neticeyi yazarım.

Şu an erken!
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
kardeş, mesele alagaş değil kendisine göre kati başkalarına göre en azından zanni delillerini yazmış adam aksine birşey yok ki reddedelim.. alagaşa olan saygım tevhidi tebliğ süreci içinde aşırılıktan uzak durması ve insanları uyandırmaya çalışmasıdır.. yoksa benim metodolojim ne alagaşa ne selefiliğe ne de hadismünkirlerinin menhecine uyar.
tutarsız ise neden tutarsız olduğunu çürütmelisin bu daha ilmi olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
tutarsız, mesnetsiz diyerek zaten serdetmiş oldun fikrini fakat kendin bu menfi yorumunu mesnede dayandırsaydın daha iyi olurdu, menfi fikrini beyan etmeden önce serdetmeyi erteleseydin o zaman sözün daha uygun olurdu.
bundan snra dger meseleye gelince sanirim fehmetme sorunu oldu, orada alagasin kendisine göre kati başkalarına en azından zanni diyerek başkalarının kendisi gibi aynı delilleri kati göremeyebilecegini söyledim.
bana gelnce bu mantıklı bir yorum tekzibi aksini ispatla saglanır ne varki bu da muhal dgl, en azndan görebldgmi kayitlayarak tasdik ettim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-06-2013, Saat:11:32 PM, Düzenleyen: kalemşör.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.