Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Zor durumdayım Yardıma İhtiyacım var...
Zor durumdayım Yardıma İhtiyacım var...
ben gördüm geçirdim kardeşim bu durumlara huzur istiyorsan Allah tan başka yar yok yaren yok...
dua et yardım iste inan ki kurtulucaksınız...
böyle durumlar büyük sınav demektir böyle duruma tekrar düşmem Allah tan başka kapıyı çalmam...
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."
ne güzel bir suredir kardeşim..bol bol oku...
Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü’nün sahibi olan Allah’a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.
Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz.şüphesiz....
sen yardım eyle Allah 'ım
zamanında büyük bir borç altındaydık ve babamın bir yerden büyük bir alacagı vardı ve alacagı kişi kayıptı...borçlar çok sıkıştırıyordu bir yandan banka bir yandan eldeki borçlar...artık babam yıkılmış haldeydi bahsettigim küçük borç degildir büyük borç altındaydık ve babamın alacagı kişi de ortalarda yoktu yurt dışında oldugunu biliyorduk umudumuzu o adamdan kesmiştik rahmetli dedem Allah 'a bol bol dualarda bulunun demişti her zaman dualarda bulunuyorduk zaten artık daha sıkı sıkıya Allah ' a sarılmıştık ve dualarımızı kabul etmişti o adam babamı aradı parasının hazır oldugunu söyledi ödemek istedigini söyledi ve babam parasını aldı tüm borçlarımızı kapattık...
yani kardeşim herşey Allah katında gelir...ondan başka çare yoktur...yoklugun alasını gördüm yokluk içinde büyüdüm ama Allah ım dan hiçbir zaman umudumu kesmedim...
şimdi bana mükemmel bir iş nasip etmiş bir yuva nasip etmiş...şükür çok şükür...
Allah a bol bol dua edin iyi olacak inşAllah
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi