You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Zİna Etmek İsteyen GenÇ............

Forumcu
--------------------------------------------------------------------------------

Asr-ı saadette Peygamberimiz (AS) Ashabıyla beraber bulunuyordu Bir genç çıkageldi ve çok saygısızca:
— Ya Resulallah! Ben felanca kadın ile arkadaş olmak olmak istiyorum, onunla zina yapmak istiyorum dedi
Ashab-ı Kiram, bu durumdan çok öfkelendiler İçlerinden gazaba gelerek genci dövmek ve huzuru Resulullah'dan çıkarmak isteyenler oldu Bazıları bağırıştılar Çünkü genç çok hayasız konuşmuştu
Sevgili Peygamberimiz (SAV) bırakın o genci buyurdu Resulullah, genci yanına çağırdı, dizinin dibine oturttu Gencin dizlerini kendi mübarek dizine değdirecek bir şekilde oturttu ve:
— Ey genç, birinin annenle bu kötü işi yapmasını ister misin? Bu çirkin hareket hoşuna gider mi? diye sordu Genç hiddetle:
— Hayır Ya Resulallah, diye cevab verdi Resulallah:
— Öyle ise o çirkin işi yapacağın kimsenin evlatları da bundan hoşlanmazlar Sonra:
— Peki, bu çirkin işi senin kız kardeşinle yapmak isteseler, sever misin? diye sorduklarında genç :
— Hayır, asla! diyerek hiddetleniyordu Şu halde insanlardan hiç kimse bu işi sevmez buyurdu
Sonra HzPeygamber (AS) mübarek elini bu gencin göğsüne koyarak şöyle dua etti:
— Allah'ım! Sen bu gencin kalbini temiz kıl Namusu ve şerefini muhafaza eyle ve günahlarını da bağışla, buyurdu
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.