You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Zihninizi okuyacağım ! Zihin Manipülasyonu (şiddetle tavsiyem )

Zihninizi okuyacağım ! Zihin Manipülasyonu (şiddetle tavsiyem )

Uzman
RE: Zihninizi okuyacağım ! Zihin Manipülasyonu (şiddetle tavsiyem )
Yukarıdaki videonun başlangıcındaki sembole dikkat ederseniz 7 rakamını çok iyi göreceksiniz ve tamamen bununla ilgili olayın devamı )Subliminal mesaj,başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalmak, o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajlar insan bilinçaltını etkiler. Yani zihnini okumuyor...

Bu bir deney... İyi izleyin...

Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-01-2013, Saat:04:00 PM, Düzenleyen: İmpoSsibLe.
General
d harfini tutturdu da d harfi ile ülke aklıma gelmedi "deutschland" tuttum, orada da koptuk zaten. manipülasyondan önce verilen yönergelerin bir fonksiyon olduğu ve bu fonksiyona da sokulacak sayıların ne olursa olsun bir ortak özelliği olacak sayılar olacağını bilmek lazım. işin ufak bir kısmında manipülasyon var sadece, fakat sonuç olarak çok büyük bir tahmin başarısı gibi lanse edilebiliyor. bu adamın yaptığı bu değil tabi fakat subliminal mesaj vs şeylerde bunlar geçerlidir. bununla birlikte arkadaşlar subliminal mesaj TEK BAŞINA bir tehlike değildir. yani subliminal mesajlardan korkmanız sebebi ile dizi, film, şarkı bırakacaksanız bırakmayın. fakat alttan değil de açıkça dizilerde, filmlerde, müziklerde verilen mesajlar var ki farkında olmadan bunlar sizin hayata bakışınızı değiştirebilmektedir. bilinç altı mesajlarından önce bilincin bizzat kendisine ulaşacak olan mesajların ne olduğunu incelemek lazım.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
iyide benim sayım 7 dir zaten :D
hani sayı dedilermi direk 7 yada 3 derim :D
sonrası cok hızlıydı yetişemedim bile:D
topladım cıkardım da hayvan sehir ülkeye yetişemedim :D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benimkini bilemedi Tongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.