You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

'Zihnindeki Davutoğlu ile kavga ediyor'

Yönetici
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu'na açacağım davadan kazanacağım parayı Esad'ın şiddeti altında yetim kalan çocuklara bağışlayacağım. Kılıçdaroğlu zihnindeki Davutoğlu ile kavga ediyor" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP'nin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu hakkında verdiği gensoru önergesinin gündeme alınıp alınmamasına ilişkin görüşmeler yapıldı.

CHP, ''tehlikeli ve maceracı bir dış politika yürüttüğü, bunu yaparken bir çok gerçeği yasama organından ve halktan gizlediği'' iddiasıyla Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu hakkında gensoru önergesi vermişti.

Önergenin görüşmeleri sırasında bakan Davutoğlu ile CHP'liler arasında sert tartışmalar yaşandı. Konuşması sırasında sözü kesilen Davutoğlu, "Dinleyeceksiniz, aylardır bu hakaretlere sabrediyorum. Siz de beni dinleyeceksiniz" diyerek tepki gösterdi.

Konuşması sırasında gergin olduğu gözüken Davutoğlu, şunları söyledi:

"Sayın Kılıçdaroğlu birçok kere hakaretlerde bulundu. Ahlak ve irfan sahibi CHP'lilere hitap etmek istiyorum. Kılıçdaroğlu'nun bir küfrünü gazeteler sansürleyerek vermek zorunda kaldılar. Bu ilk defa yapılan bir şey değil. Ben bu hakaretlere cevap vermeyi zül addederim. Çünkü ecdat ve özdeyişler cevabı vermiş: "Bir insanda olmazsa edep, neylesin ona medrese mektep. Velhasıl illa edep, illa edep, illa edep..."

Kılıçdaroğlu'na en yüksek ceza ile dava açacağım. Neden biliyor musunuz? Çünkü, davadan kazanacağım parayı Esad'ın bombası altında ölen Suriyeli şehitlerin yetimlerine bağışlayacağım.

Devlet ahlakı, gizli oturumu gizli tutmayı gerektirir. Kılıçdaroğlu, zihnindeki Davutoğlu ile kavga ediyor. Şam'da Esad, burada Kılıçdaroğlu aynı şeyi söylüyor. "Bu olayların sorumlusu Türkiye'dir" diyorlar
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: 'Zihnindeki Davutoğlu ile kavga ediyor'
müslümanların gözlerini boyamak için yine devam ediyorlar. suriyedeki ölen çocuklara bunu yapmalarına kötü bir şeydir demiyorum ancak bu ölen çocuklar IRAKLI iken neden acaba bu kadar iyi niyetli, zulüm karşıtı değildi bu kafir sürüsü?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Müslümanların gözlerini boyamaya çalıştıklarını düşünmüyorum. Birilerinin gözlerini boyamaya çalışsalar emin ol o kişiler müslüman olmazdı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
göz boyama işini iyi bilir akp çevresi, evvela rte nin refah dönemindeki laiklik karşıtı konuşmaları olsun, yine eski refahın kurmaylarından pek çok adamın böyle konuşmaları olsun, ve yakın dönemde rte nin davos çıkışı olsun pek çoğunun göz boyama olduğunu eylemleri ile gayet güzel göstermekteler.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
İlk "Iraktaki çocuklar için niye aynı ilgiyi göstermiyorlar" dedin. Şimdide Davosta olanlara "göz boyama" diyorsun.
Demekki Iraktaki çocuklara aynı ilgiyi gösterse göz boyama diyecektin. Davosta ezilse niye ezildi diyecektin.

Arkadaşım sen at gözlüklerini takmışsın sana ne anlatılsa boş.

Herkez neyin ne olduğunun farkında bir sen akıllı değilsin. Kimse dörtdörtlük değil sen mükemmelletçi bir insansan yanlış gezegende yaşıyorsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
göz boyama dememin sebebi çelişik tavırlardır farkettiysen. madem ortak noktamız islam ona göre konuşalım, amerikan planlarının uygulanması için abd anadolu bayisi görevini layıkı ile yerine getiren bu adamları korumakla uğraşmak bizlerin işi olmamalı.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Sanki demokrasi bir tek suriyede yokmuş gibi suriye halkını savunmak bana biraz garip geliyor. Madem dikdatör rejimi vardı Suriye'de yeni olan bişeymi bu. 2 sene öncesine kadar ahbap olarak geziceksin görşeceksin sonra da diceksin sen dikdatörsün, biraz komedi geliyor bana ne diyeyimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.