You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

zihnim bulanık ve olumsuz.

General
Hocam, zihnim geçmişteki pişmanlıklar ve gelecekteki muhtemel sıkıntılar belalarla dolu. Buna birde ileriye dönük bana olumsuz şeyler söyleyen ebced biliyorum diyen bir hocanın dedikleri
eklenince zihnim bulanık ve olumsuz.
-Bir insanın geleceğini her ne ile olursa olsun okumaya kalkışmak falcılıktır ve Kuran falcılığı kesin olarak yasak etmiştir. Allahın bize emrine göre şöyle diyeyim: Geçmiş pişmanlıkları tövbe, af, helallik vs ile temizle.. 2-Geleceğe de, olumsuz ihtimallere karşı alabielceğin tedbirleri elinden geldiğince alman şartıyla, ümitli bak. Allahın rahmetinden ümidini kesen Allah'a ihanet eder. Dr. Muhammed Bozdağ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: zihnim bulanık ve olumsuz.
De ki: "Ey nefislerine karşı aşırı giden kullarım, Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin. Allah bütün günahları bağışlar. Çünkü O, çok bağışlayan, çok esirgeyendir."

Zümer suresi 53
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: zihnim bulanık ve olumsuz.
Allahın rahmetinden ümidini kesen Allah'a ihanet eder. şüphesiz apacık bir cümledir...Allah 'dan ümit kesilmez o neylerse güzel eyler...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.