You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Zevali yaşanmış her şeyin kemâline yürüyor insan.

General
"Zevali yaşanmış her şeyin kemâline yürüyor insan. Tıpkı benim gibi. Kalbimin kapıları açılmış. Her şey yerli yerinde... Ben gurbette değilim, gurbet benim içimdeydi, oysa şimdi içimdeki gurbetin sılaya dönüştüğü yerdeyim. Ben sılamı buldum, belki o şimdi farkında değil. Ama onu yaşadıkça, o da beni hissedecek biliyorum.
Benim sustuğum yerde onun düşleri başlıyor. İlk mısra kuyu… Ben bu mısra doğsun diye kaç kez sarsıldım. Kaç yangın, kaç yağmur gördüm. Dahası düşlere yürüdüm. Ama o zamanlar böyle değildim, bir sarayın gecelerini bilirdim bir de padişahın sırlarını. Daha fazlası bana açılmamıştı, ruhuma bu mısra sunulmamıştı.

e.bildek
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.