You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

zekat vermek istiyorum

zekat vermek istiyorum

Yeni Üye
zekat vermek istiyorum
zor durumda olan tanıdığınız bildiğiniz birileri var mı acaba.ya da güvenilir bir vakıf.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: zekat vermek istiyorum
İHH vakfı güvenilir bir vakıf oraya verebilirsiniz.
Özellikle böyle günlerde zor da olan birini de yardım da bulunabilirsiniz malum çoğu insan bu ay maaş alamayacak.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-03-2020, Saat:05:20 PM, Düzenleyen: afitap.
Yeni Üye
malum apartmanlarda yaşadığımız için komşuluk ilişkilerimiz zayıf kalabiliyor. tanıdığınız bildiğiniz kirasını ya da faturasını ödemekte zorlanan bir tanıdığınız yardım edebilirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Yardım mı yapmak istiyorsunuz zekat mı vermek istiyorsunuz? Buna karar vermelisiniz.
İkisi birbirinden çok farklı.
Eğer yardım yapmak istiyorsanız buradan arayış içine girmeniz olabilir, fakat eğer zekat verecekseniz burada verecek birilerini aramanız doğru olmaz.
Gerçekten verecek birilerini bulamazsanız İhh ya verebilirsiniz onlar gerekli yerlere ulaştıracaklardır.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: zekat vermek istiyorum
merhaba burada tanımadığım (daha doğrusu yeni tanıştık ama ...sadece gördüm) fakat namaz kılan suriyeli bir aile var ,ben kendimkini onlara vermeyi düşünüyorum , isterseniz bi iletişime geçebilirsiniz (fakir görünüyorlar baya valla evleri felan güzel değil)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-08-2020, Saat:01:16 PM, Düzenleyen: blue.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.