You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Zayıfı olan öğrencileri eve polis, götürdü

Zayıfı olan öğrencileri eve polis, götürdü

Administrator
Zayıfı olan öğrencileri eve polis, götürdü
Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesi ekipleri, okul önlerinde görev alarak, karnesinde zayıf not olduğu için evlerine gitmekten çekinen öğrencileri evine götürüp, velileri de şiddet uygulamamaları konusunda uyardı.
Karnesinde tek zayıfı olduğu için eve gitmekten korkan Kazım Karabekir İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Emre Topçu’ya, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler destek oldu. Polisler, eve gitmekten çekinen öğrenciyi, araçla ailesinin yanına götürdü. Komiser Yardımcısı Lale Cemalettin Karahipleroğlu, Emre Topçu’nun ailesini, “Karnesinde zayıf olduğu için çocuğa lütfen kızmayın ve dövmeyin. Yoksa bu psikoloji ile çocuk akla gelmeyecek kötü şeyler yapabilir. Emre bize söz verdi. Kırık notunu düzeltecek” diye uyardı.

Karahipleroğlu’nun sözleri üzerine oğlunun başını okşayarak eve alan Ayşe Topçu, “Karnesinde bir zayıf olduğunu duyunca çok kızdım. Ama siz geldiğiniz için tüm sinirim geçti.Teşekkür ediyorum. Aslında bir zayıf not çok da kötü değil” diye konuştu.

6 yıl önce başlatılan uygulamayla her karne döneminde, zayıfı olan çocukları evlerine götürdüklerini belirten Lale Cemalettin Karahipleroğlu, “Ekiplerimiz, karne verildiği gün okul önlerinde görev yapıyor. Öğrencilerden zayıfı olan ve evine gitmekte çekinenleri hemen farkediyoruz. Onlara destek vererek evlerine götürüp teslim ediyoruz. Ne olursa olsun hiçbir çocuk dövülmemeli. Uzun süredir devam eden bu uygulama sayesinde karne sonrası hiçbir kötü durum yaşanmadı” dedi.
Polis eşliğinde evine giden Emre Topçu ise “Polis abla ve ağabeyler benimle gelmese annem fena halde döverdi. Ama şimdi yumuşadı. Artık korkmuyorum. Polislere ve anneme karnemde bundan sonra zayıf getirmeyeceğime söz verdim” diye konuştu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Zayıfı olan öğrencileri eve polis, götürdü
bnce kadın polisten korktu pılisler gidince dövdü çocuğu :D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Zayıfı olan öğrencileri eve polis, götürdü
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.