You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yüz kızartıcı bir kanun....

Forumcu
Eski Fransa’nın (languedoc)eyaletinde 13.14. ve 15. yüzyıllarda muntazam uygulanmış ve dünyada misli görülmemiş bir kanun bulunduğundan söz edilir.
Bu iğrenç kanun gereğince ister kadın,ister erkek olsun ,herhangi bir kimse zina halinde yakalanacak olursa ,öğle vakti şehir yahut kasabanın bir ucundan öteki ucuna kadar çırılçıplak koşmaya mahkum edilirmiş!
Heralde hayasızlık bakımından böyle bir kanunla öyle bir suç arasnda hiçbir fark olmasa gerektir
.papazların dünya evine girmedikleri hakkında ki kanaat tamamıyla yanlıştır.
Katolikliğin en şiddetli taasup devirlerinde bile yapmadıkları kalmamıştır. Mesela miladın 1200tarihinde Avusturya’nın Salsburg şehrinde yalnız bir kadınla yetinebilen papazlar evliya sayımışlardır. 13.yy. yaşayan bale piskoposu (heinrich) öldüğü zaman 20tane çocuğu olduğu söylenir. Aynı yüzyılda ve aynı isimde diğer piskoposunda 61 çocuğu olmuştur!öteki yüzyıllarda da bu rezalet kahramanları sürüler halindedir.
Ve bugün katolik papazlar erkek olmalarına rağmen erkeklerle yetinmektedir.yani bir nevi ibadet ettiği yerlerde eşcinsellik yapmaktadırlar.bu sapık hayat tarzı ise aids hıv gibi daha birçok bulaşıcı hastalıklara neden olmaktadır

Seyyid KEMERKAYA
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: yüz kızartıcı bir kanun....
ya ben bi kaç itap okumuştum orda rahipler evliydi anlamdım valla bunlar evlenebiliyomu evlenemiyomu hatta film bile vardı adını hatırlamıyorum ama çocukları bile vardı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: yüz kızartıcı bir kanun....
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben bi kaç itap okumuştum orda rahipler evliydi anlamdım valla bunlar evlenebiliyomu evlenemiyomu hatta film bile vardı adını hatırlamıyorum ama çocukları bile vardı

reyyan rahipler keşiş oluyor kilisede yaşıyorlar ve evlenmeleri yasak

kendilerini tanrıya adamışlar göya

ama din görevlsi olan papzlar pederler ayin, günah çıkartma gibi işlere bakıyorlar ve

evlenebiliyorlar filmlerde ve kitaplarda anlatılanlara bakılırsa

yalnız papzlar bunu daha önce yapamıyorlardı bildiğim kadarıyla

isyan filan ettiler de öyle hakettiler evlenmeyi diye biliyorum...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.