You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yusuf yüzlülerin,Yusuf gönülleri olmalı...

Uzman
Kadınların bu tarz davranmasının altında yatan sebep ne ?

Hazır ol, birazdan anlatacaklarım moralini bozabilir. Ama bu açıklamayı yapmak, senin başarın için gerçekten önemli.
Kadınların ilişkileri konusunda kafalarında bir planı vardır. Dünya onların çevresinde döner. Bu yüzden de insanlara farklı ilişkiler atar.

Burada bahsettiğim SENSİN.

Bir erkek KADININ DÜŞÜNDÜĞÜ sisteme uymazsa, onu tekrar sisteme sokmak için DRAMA TAKTİKLERİ kullanır.

İşte bu taktikleri uygularken gördüğünüz kişiliği ile GERÇEK kişiliğini karıştırırsınız.

Ve bunların farkında olmazsan, sana uyguladığı DRAMA ile gerçek kişiliğini ayırt edemezsin. Kadın davranışları illüzyon yaratabilir.

Şimdi bu drama taktiklerini inceleyelim. Kadınların uyguladığı 3 ana taktik var.

1 – Acındırma Hikayeleri

2 – Öfke Nöbeti

3 – Gösteriş, ego tatmini

Kadınlar bu taktikleri senin davranışlarını manipüle etmek için kullanır.

Acındırma Hikayeleri İle Başa Çıkma

Kadınlar acındırma hikayelerini senin acıma duygunu sömürmek için kullanır. Ona acımanı ister.

Vermek istediği mesaj ( Zavallı Ben! )dir.

Peki buna bir erkek nasıl tepki verir ( Genelde içinden yazık ya, kıymam, yada neler çekmiş gibi...

Eğer böyle yapıyorsan… başın büyük belada… :D

Kadının bu yaptığı söylenme nasıl gözüküyor? Kadın nasıl bir davranış içerisinde?

En ağır durumlarda bile ağlamasına gerek yok. Ama genellikle bu söylenme, kadının hayatında yaşadığı bir problem veya duygusal fırtınanın dışa vurumudur.

Çoğu erkek, haliyle yardım etmek ister. Kadının problemlerini dinler, tavsiye verir yada çözüm üretir.

Ama bunu yapmak, kadının tam istediğini yerine getirmektir. Ona yardım ettiğini düşünebilirsin ama Kadın seni orada MANİPÜLE ediyor.

İşte sana küçük ipucu..

Eğer kadın seninle ilgisi olmayan bir konu için söyleniyorsa , senin onun hayatında olan dertlerini, sıkıntılarını bilmediğin halde sana anlatıyorsa… ASLA ONU DİNLEME!

Bu acındırma hikayeleri ile başa çıkmanın anahtar noktası Saskinen onun terapisti değilsin, düşünmen gereken onun hiç birşeyi olmadığın halde neden sana bunları anlatmasıdır :D

Öfke Nöbeti İle Başa Çıkma

Kadınlar öfke nöbetini işlediğin SUÇLARI hedef almak için kullanır. Seni pişman etmek için duygusal patlamaları kullanır.

Vermek istediği mesaj şudur:

İstediğini yaptırabilmek...

Peki buna yurdum erkeğin nasıl tepki verir?

“Bana kızdı… Hemen özür dilemeliyim”

Yine yanlış yoldasın.. =)))

Öfke Nöbetini nasıl tanımlarız?

Bunları genellikle yakalamak kolaydır. Çünkü çoğumuzun başından geçmiştir. Öfke nöbetleri genellikle SANA duygularla karışık onay vermeyen davranışları yönlendirmektir.

Çoğu erkek bununla karşılaşınca , kadını kızdırdığını düşünür.

Aslında alakası bile yoktur. Unutma sen onun hiç birşeyi değilsin...

Çözüm mü? Çözüm basit… Eğer öfke nöbeti geçiriyorsa…. BIRAKIN GEÇİRSİN :D Sizinle alakası olmayan kişi yada olayların merhametimden dolayı, ona üzüldüğüm için vs.. diye komik cvplar vererek kendinizi savunmayın..

Etrafta uçuşan bir sinek gibi düşünün..Rahatsız edicidir ama kontrolü kaybettirmez.

Gösteriş Flörtü İle Başa Çıkma

Gösteriş flörtü egona yöneltilen övgülerdir. Bu tarz övgüleri kullanarak senin ÇEKİCİ olduğunu düşünmeni sağlar.

Vermek istediği mesaj :Çok iyisin, seninle konuşunca rahatlıyorum...

Peki senin cevabın ne oluyor ?

“Evet harikayım… benden hoşlanıyor “

Büyük yanlış!

Peki bir kadının gösteriş egosunu nereden anlarız?

Kadın durduk yere sana aşırı ilgi gösteriyorsa…
Çoğu erkek bunları görünce eriyip biter..!!!

Kadının ondan gerçekten hoşlandığını düşünür.

İşte tam bu esnada kadın, erkeği parmağında oynatmaya başlar. Çünkü erkek büyük ihtimalle kadının her istediğini yapmaya başlayacaktır.

kadınların seni manipüle etmesine izin verme...
Unutma sana bütün bu nazı, cazı yapma hakkı sadece nur yüzlü eşin yapabilir...Senin hiçbirşeyin olan bir kadınla adı sadece duygu fırtınasıda olsa buna izin verme... Hz. yusufu aklından çıkartma....
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Yusuf yüzlülerin,Yusuf gönülleri olmalı...
Bu tip konuya bakış açısı erkek ve kadının samimi olma derecesine bağlı olmalıdır.

Ama genel olarak güzel bir yazı olmuş emeğine sağlık.
Özet olarak erkek ve kadın her daim ağırlığını korumalı..
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Hoş buldum teşekkürler : )

Sorun değil bende öyle dolanıyordum zaten : )))
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
konu cok genelı kapsayan bır durum olmus ımpogülücük
oyle kı heryerde bu tarz ınsanlarla karsılasabılıyoruz.yalan soyluyor duygu somurusu yapıyor dıye etıketlemek hıc dogru bır davranıs olmaz bana gore.

eger etkılemek ıcın konusuyorsa ıse de bu erkegın sucu,Allah akıl fıkır vermıs etkılenmesın arkadas.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Etiketlemek icon

Burda bir etiket yok, genel olması etiket olmadığının işareti daaa aaaa:D
Benim genel yazılarımdan biri,ve genele hitap eden,belli mi olur belki açıp okuyan birinin işine yarar konu inş =) Bu konuda benim içine katmadığım tek kesim imanlı gençler =)
Açıkcası ne dior sen anlamıore ben :D
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Allah herkese dogru yolu gostersin.
Hirs ve nefis ugruna kotuluge goturmesingülücük
Dogru yolda olanlari yanlisa suruklemesin de
Yanlis yolda olanlara dogru yolu gostersin Rabbim)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.