You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Yusuf un kuyusu
KuyuLardamı KaLdın ? Yusuf a.s. BuLur ÜzüLme .

AteşLeremi DaLdın İbrahim a.s. Gelir ÜzüLme .
...
DaLgaLarmı Boğuyor? Yunusa.s. BuLur ÜzüLme.

Güneş Yakmayamı BaşLadı ? Ömer r.a. Bakar ÜzüLme.

YaraLarınmı ÇoğaLdı ? Eyyüb a.s. Sarar ÜzüLme .

Bütün KapıLarmı Kapandı ? Bir Kapıyı Kapatan ,Bin Tane Açar ÜzüLme.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Yusuf un kuyusu
Bir düş kurdum,bin düşündüm düştüm!

Yusuf'un Üç gömleği..
KANLI...
YIRTIK..
YUSUF KOKULU..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
nefsin elinden kaçarken yırtılmaktır aşk...

ve tadını en iyi yusuf un gömlegi bilir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
adeta güzel (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Balçıktan yapılmış beden evi nerede, can evi, gönül evi nerede? Ya Rabbi! Ben, buradan bıktım; asıl şehrimi, vatanımı arzu ediyorum!
Ey gönül; galiba sen, işin farkında değilsin! Sen, asıl kendi şehrinden sürülmüşsün; sen, burada gurbettesi...n! "Ey Allah'ım! Benim adamlarım nerede; soyum sopum nerede?" diye feryatlar içinde, şu kirli dünyada kalmışım!
Kara yüzlü dünya gecesi, benim gündüzüme eş olamaz; benim ilk baharımın arkasından taş yürekli sonbahar gelmez!
Ey gerçek duygulara, hakikatlere perde olan dudaklarım! Hiç susmuyorsunuz; boş yere konuşup duruyorsunuz! Bu manasız davul ne zamana kadar çalınacak? Ah, işte perde yırtıldı gitti!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ahdinizi hatırlayın. Düşleyin. Yola düşün.Yola düşün, yürüyecek olan siz değilsiniz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bir çadırda ümmetlerin garipleri halkalanmış, gözlerimizde aşkın buğuları Elçi’yi (Selam üzerine olsun) dinliyorduk. Dedi ki : “İnsan düştedir”, biz, “Nasıl uyanır?” sorusunu geçiriyorduk içimizden, O, “Ölünce uyanır” diyerek ekledi, “Siz ölmeden önce ölünüz.”VE o anda ölenler oldu...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Seni kim ne olarak tanırsa tanısın sen bir kulsun,
Seni kim ne olarak severse sevsin sen bir yolcusun,
Seni kim ne olarak tarif ederse etsin sen bir rüyasın,
Seni kim ne olarak bilirse bilsin sen bir acizsin,
Seni kim ne olarak anlatırsa anlatsın sen bir sürgünsün,
Seni kim ne olarak görürse görsün sen bir fanisin,Seni kim ne olarak hatırlarsa hatırlasın sen bir yokluksun;
VE kalbin bir inci dalgıcı sen,
Gizli sesler ve kelimeler var içinde katibi sen,
Alemin aynasında bir başka alem var oda sen….
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
az yede kendine uşak tutasın , gidipde kendin iletesin
afff
2 dakikada mahalle hatunlarının muhabbetine cevirdin
hadi selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.