You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
yusuf misali..
Öldürülen çocukları ve bebekleri gördükçe, ölesim geliyor.

Ölmek çare değil, ölmek; kaçış, ölmek bir kurtuluş bu hengameden,ölmek; belki elimizi uzatamadıklarımızla barış..

Yaşamak anlamsız bir kuyuya kaçıyor her ufak bedende, her anne gözyaşında ve o kuyuya bir de Yusufu atmışlardı hatırlıyorum.Bir çıkaran olur mu bizim de yaşam hevesimizi? Kuyu dar,kuyu kaygan,kuyu karanlık,kuyu derin.

"Yusuf misali kuyularda erimikteyim, yalnızım.."

Bir kervan bekliyor kalp atışları..bir birliktelik,bir heyecan.. Yusuf bekliyor o Kervanı gözü nokta gibi kuyunun ağzında.

"Allahım sana güveniyorum, sana sığınıyorum ve yalnız senden yardım istiyorum.."

Gelecek mi o kervan?Yusuf kurtulacak mı?Yaşayacak mıyız?Elimizi uzatacak mıyız yaş karası rüyalara? Silecek miyiz gönüllere sinen ümitsizliği,kendi ümidimizle yeşerecekmiyiz?

Her ufak bedende ölesim geliyor ,Onlarınki ölmek değil; "Zira onlar diridirler.." Bir erişilmez yere gönderiyor kuş kanadıyla Yaratan...Onlar senin ruhun,senin kulun,sen bizden çok düşünürsün,bilirsin..

"Allahım sana güveniyorum, sana sığınıyorum ve yalnız senden yardım istiyorum.."

Yine Yusuf, yine kuyularda yine gözü ışıkta...Yürek kabarmaları bir kervan olsun artık, her gözyaşı bir insan her ah bir halka, kurtaralım Yusufu..

"Yusuf misali kuyularda erimekteyim, yalnızım alıntı
seccade tahtım..secde saltanatım[/font]..ve kulluğum sulatnlığımdır[font=Arial]
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: yusuf misali..
güzel
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.