You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yüce allahın sizlere de rahmet ve selam eylesin

Yeni Üye
merhabalar ben rüyamda yılanlar gördüm ve ben rüyamda evimden uzak bir mekanda idim ve rüyamda yeşil renkli ve siyah renkli de olan bir yılan gördüm yılan kuyruğunun üzerinde hareket ediyordu ve yılan biraz büyüktü ve yılan biraz hızlı hareket ediyordu ve beni gördü ve üstüme üstüme kuyruğunun üzerinde hareket ederek geldi ve beni ısırıcakken ısıramadı sonra ısırdı bu ne demektir ne anlama geliyordur benim bir düşmanım mı var ne anlama geliyor bu bu işaret midir ve hastalık korku endişe sıkıntı stres üzüntüyümü işaret ediyordur yani anlamını merak ediyorum ve yakında benim bir düşmanım mı olucak yılanın başı yeşil di fıstık yeşiliydi internette bir sitede şöyle yazıyordu kendini bir yılanın soktuğunu gören, düşmanından zarar görür.
Rüyada, Kendisini yılanın ısırdığını gören kimseye düşmanı tarafından bir eza ve meşakkat erişir.

Rüyada, yılan soksa, bir musibete düşer ve halas olmadan ümit kesilir yazıyordu sizce bunlar doğru mu yani böyle rüya tabirlerinin hepsi doğru mudur ve ben bir düşman mı edinicem ve bir musibetemi düşücem ve bana bir eza ve meşakkat mı erişecek korkuyorum sizce neyi işaret ediyor bana bu rüya
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
RE: yüce allahın sizlere de rahmet ve selam eylesin
İnternette yazan her yazıya hemen inanma. Çünkü önemli olan kaynak güvenilir mi ona bak. Fakat İslam'da yılan hoş görülmemiş, hatta bir yılanı öldürenin bir kafir öldürmüş gibi olduğu hadislerde yazmaktadır. Bu yüzden gördüğün rüyanın bir kötüyü işaret etmesi muhtemeldir. Fakat yine hadiste görülen rüyanın iyiye yorumlanması buyrulmuştur. Ayrıca yine bir başka hadiste görülen bir rüyanın herkesle değil sadece ehil kişilere anlatılması buyrulmuştur.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.