You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yozgat Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı

S3Nİ S3VİYORUMM
Yozgat Halk Eğitim Merkezi, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Yılsonu Sergisi Düzenlenen Törenle Açıldı.
Yozgat Halk Eğitim Merkezi, 2009-2010 eğitim öğretim yılı yılsonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.
Yozgat Celal Atil Kapalı Spor Salonunda düzenlenen sergilinin açılışına Yozgat Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanı Engin Ünalan, Çıraklık Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Saffet Koçer İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burçin Ergen ve kursiyerler katıldı.

Açılış sonrası Vali Necati Şentürk ve katılımcılar, sergiyi tek tek gezerek görevlilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yozgat yöresine ait çeyiz ürünlerinin sergilendiği standa daha çok ilgi gösteren Vali Şentürk, "Gelinlerin düğünde başını kapattığı işlemeli şallar çok güzel. Hepsi el emeği göz nuru eserler, emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burçin Ergen de Yozgat Halk Eğitim Merkezi olarak okuma yazma kurslarıyla birlikte 514 kurs açtıklarını belirtti. Ergen, "Açtığımız kurslara 7 bin 369 kişi katılmıştır. Kursları tamamlayan kursiyerlerimizin bir kısmı, kendi imkanları dahilinde evlerinde ve çeşitli atölyelerde yaptıkları çalışmaları pazarlayarak, ev ekonomisine katkı sağladılar." dedi. (Cihan Haber Ajansı) 4 saat önce.. [2093315]

TÜM YOZGATLILARI VE OLMAYANLARI SERGİMİZE BEKLİYORUZ ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL İŞLERİMİZ VAR..
YER: SİVAS CAD..SPOR SALONU
PAZAR GÜNÜNE KADAR AÇIĞIZ...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-06-2010, Saat:09:23 PM, Düzenleyen: £rVaaNuR £cRiN.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.