Son 30 gün içinde üst üste ilginç rüyalar görüyorum. Güzel rüya insanı mutlu ediyor ama bu kadar ilginç olunca yazmak istedim. Acaba hayata dair önemli bir şeyler mi olacak diye sormak istiyorum. Hatirlayabildiklerimi aşağıda yazıyorum!
1. Rüya
Cumhurbaşkanı ve İçişleri bakanının zehirlenecegini nasıl olduysa öğrenmiştim. Sonra büyük bir kalabalığın içindeydim. Kalabalığı yara yara ilerledim tam ilerde Recep Tayyip Erdoğan ve Süleyman soylu var. Ben Süleyman soylu nun kolunu tuttum. Sonra sizi zehirleyecekler dedim. Recep Tayyip Erdoğan döndü birşey olmaz dedi. Hani biz biliyoruz gibi. Sonra uyandım.
2. Rüya
Şimdi oturduğum evden eşyaları topladım. Güzelce koliledik. Sonra başka bir şehirde güzel bir daireye taşındık. Evin içi de iyiydi. Güzel yapılı.
3. Rüya
Rüyada teyzemin öldüğünü gördüm. Büyük bir araç konvoyu ile onu hastaneden alıp evine doğru yola çıktık. Ama herkes anneannem e söylemeyin diyordu. Hatta teyzem kefeninin içinde ben iyiyim anneme söylemeyin öldüğümü diyordu. Anneannem in önünde kefeninden ben iyiyim üzülme diyordu. (Ama bu teyzem vefat edeli 17 yıl oldu. ) Cenaze köyde idi bende köydeki arazimize dubleks bir ev yapmışım. Ama bu ev hazır prefabrik olarak birden oluverdi. Ve ben enin inşaat işleriyle meşgul oluyordum.
4. Rüya
Camiye gitmişim. Ama camiye bombalı saldırı olacak bende nasıl olacak diye araştırıyorum. Sonra tesbihlerden bomba yapmışlar. Ben bombalı tesbihleri bulup dışarı atıyorum. Ama bazıları caminin içinde patladı. Kimsenin öldüğünü görmedim. Çoğunu bulmuştum.
Ne yorum yapılmalı bilemedim?
Allah'a emanet olun.
her görülen rüyaya da bu kadar takılmamak lazım...ve her rüya bir anlam içeriyor gerçek hayatta birşey olacak değildir..