You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yoktanseçmeli üyeyeeeeee

yoktanseçmeli üyeyeeeeee

General
yoktanseçmeli üyeyeeeeee
aman ALLAH ım ..nayırrrrrr nolamazzzzz ...yoktanseçmeli üye bana eksi rep vermiş.......ALLAH ım ben nerelere gidem...kendimi nerelere atammm..Bööö

nasıl yaparsın bunu sen çocukmusun :D oyyy anam oyyy ...bütün dertlerimi unuttum bunu dert ettim kendime..

zır zırrr zırr zur zuuurrr zur ( ağlıyorum :D)
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: yoktanseçmeli üyeyeeeeee
ya ben ki kendi 3000 repimi bir seferde sildirmişim( sükuta sorabilirsin)...vermiş olduğun eksi repemi takılacağım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
son cümlemi söyleyip sahneden çekiliyorum gülücük zaten canım sıkkın Alketa yok ulaşadım....

yoktanseçmeli üye bu dünya hayatında insanlardan aldığın + lar çokmu önemli senin için....aferin almakmı tek derdin...oki bir dahakine bol bol +6 +6 +6 repleyeceğim...nefsin mutlu olsun :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
artıları severim gülücük eglenceli oluyor mu gormek istedim bir nevi noyanlık yaptim suç mu :D
Ayrıca şakasına demiştim bu kadar eleştirmene gerek yok gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.