You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
YOKLUGUN !!!
Seni düşünüyorum. Bugünlerde yaptığım tek şey düşünmek. Seni düşünmek.

Bak yoksun. Bunun anlamını biliyormusun_?

Yokluğun; yüreğimde ki bu yıldızsız, bu dipsiz karanlık gece... üzgün

Yokluğun; gönül bahçenden kopartıp verdiğin için soldurmayıp, kuruttuğum tıpkı sevdam gibi sonsuzluğa mahkum ettiğim kırmızı güllerin... üzgün

Yokluğun; elinin, kokunun, soluğunun değdiği herşeyi dünyanın en değerli hazinesi gibi saklayan , bu yarı deli hayattan kopuk ruhum...üzgün

Kapat gözlerini ve bak... Ben diye ne varsa gördüğün işte o senin yokluğun... üzgün

.... Kapat gözlerini benim için dinle nolur...bunu sana ancak bir kez söylemeye cesaretim var
"BENİ BİRAKMA,DAYAN" Benim bitanecik sevdigim.. üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-03-2009, Saat:04:18 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Acemi Üye
RE: YOKLUGUN !!!
emegine saglik CESSES

Bak yoksun. Bunun anlamını biliyormusun_?
Degerli Rose Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.