You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yenibir yayınevi doğuyor.

Yeni Üye
Selâmün aleyküm gönül dostları.yeni açılan ve sadece müslüman kardeşlerimizin yardımına koşmak için onlara bir nebze olsun yararımız olsun diye açtığımız yayınevimiz satışlarına başlamıştır.yakında internet sitemizde yayına girecek olup sitemiz üzerindende alışveriş yapabileceksiniz.satışlardan elde edilecek gelirin %75 i durumları iyi olmayan kardeşlerimize yardım için kullanılacaktır.sitemizin oluşma aşamasında olmasından dolayı forumdan bilgilendirme yapmak istedik.şu anda kampanyalı rahle boy tevcidli kuran-ı kerim sadece 49.90TL. sitemizin oluşma aşamasında kitaplarımızdan temin edip bizlere destek vermek isteyen tüm gönül dostlarımız buradan bize özel mesaj atabilirler..saygılarımızla..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: yenibir yayınevi doğuyor.
hayırlı uğurlu olsun .. Allah yolunuzu açık etsin ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
üye ismi güzel,sıcak ...ama internet ortamında bu tür yaklaşımlara güvenmek ne kadar doğru ?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
dostlar haklısınız..internet sayfamız yapım aşamasında olduğundan dolayı burdan duyurmak istedik..yayınevimizkurulum aşamasında birçok zorlukla karşılaşmaktadır.bu zorlukları aşmak için biz sitemiz açılmadan sizin gibi dostlarımızın bulunduğu sitelerden bu tür yayınları yapmak zorunda kalıyoruz.yardımcı olan yada olmayan herkesten allah razı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kaynak eserler olursa, birde fiyatta uygun olursa ne olmasın .
homepage adressinizi merakla bekliyorum inşallah
Hep biryanım çok ızdırap ve özlem çekiyor...
eski yaşanmış ları özlüyor, hatırladıkçada SÜKUT ediyorum. .
Cahillik rolünü üstlendim... VESSELAM
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.