You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Gelin'den şeytani plan

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
[Resim: 65699.jpg]

Yeni gelinden şeytani plan..!

11 aylık gelin kendisinden boşanmak isteyen kocasına öyle bir tuzak kurdu ki kocasına ayağını öptürüp özür diletti!
İzmir’de son yılların en ilginç boşanma davasında anlatılanlar mahkemeye heyetini de şaşırttı! Kendisini boşamak isteyen kocasını, dayılarına dövdürdüğü iddia edilen yeni gelinin, ayağını öptürerek kendisinden merhamet dilettiği ortaya çıktı!
Bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Serkan T. (26), 10 ay evli kaldıktan sonra boşanma davası açtığı eşi Çiğdem T.’nin (22) kendisini dayılarına dövdürttüğünü ve burnunun kırıldığını öne sürdü. Eşinin, ayaklarının altını öptürttüğünü de iddia eden Serkan T. suç duyurusunda bulundu.

Eş Çiğdem T. ise iddiaları reddetti. Serkan T. yaşadıklarını şöyle anlattı: “Davadan sonra eşimin dayıları N.Ö. ile Ö.Ö., konuşmak istediklerini söyledi. Parkta buluştuk. Kayınpederim M.Ç. biraz ilerideydi. Bir anda bana vurmaya başladılar. Sonra eşimin ailesinin evine götürdüler. Orada da dövdüler. Yere yatırdılar, eşimin ayaklarının altını öptürüp özür dilettiler. Dayak devam etti. Kayınvalidem durumuma acıdı ve durdular. Şikayetçi olmamam için tehdit ettiler.” Dayağın etkisiyle burnu kırılan Serkan T., şikayetçi olmaktan korktuğunu ancak annesinin ikna ettiğini söyledi.

SEVEREK EVLENMİŞTİK
İzmir Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan Serkan T., “Çiğdem ile 2007’de severek evlendik. Evliliğimizin ilk ayından itibaren anlaşmazlıklar başladı ve git gide arttı. Bir tartışmadan sonra eşim ailesinin evine gitti. Evliliğimizin 10 ayında boşanma davası açtım. Aramızda sevgi ve saygı kalmamıştı. Evliliğimizin sürmesi mümkün değildi” dedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: Yeni Gelin'den şeytani plan
ya zorla güzellk mi olur bea ayrılsalarmş güzellkle... zavallı adamcağızzSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-06-2008, Saat:12:53 AM, Düzenleyen: Qbra.
&gt;295457&lt;
Cvp: Yeni Gelin'den şeytani plan
abow ne fena gelinmiş be.Allah bölelerinden korusun damatlarıgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abow ne fena gelinmiş be.Allah bölelerinden korusun damatlarıgülücük

amin aminngülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
GÜZEL FİKİR sopaGELİNİ TAKDİR ETTİMalkışSmile
ŞİMDİKİ EVLİLERDE Bİ ANTİKA EVLENİR EVLENMEZ BOŞANMA DAVASI AÇTIRIYOLAR.
AİLE KURUMUMUZ SARSILMAYA BAŞLADI.İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DİYE Bİ BAŞLIYOLAR SONRA İLK SIKIYA GELDİKLERİNDE VER BOŞANMA DİLEKÇENİ ABARTMIYORUM AMA ÇOCUK OYUNCAĞINA ÇEVİRDİLER EVLİLİĞİ...
BİZ OSMANLI TORUNUYUZ ELBETTE ANLAŞAMYORSAN YOLLARINI AYIRIRSIN ANCAK ALDIĞIMIZ AHLAKTA AİLEMİZE SAHİP ÇIKMAK ESASTIR!

SELAMETLE!...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
bunun nesi şeytani

azıcık aklı ve gücü olan ve haksızlığa uğrayan zaten bunu yapar

ama tabi kadın haklıysa

az bile yapmış serseriye...( bu durumlar belli olmaz belki adam haklıdır boşanmak istemekle)

şimdi asıl neyi var neyi yok elindne alıp

tıyı teber şahi merdan atıp boşasın bu dangalağı...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
EY ALLAHIM NE MANYAKLAR VAR ŞU DÜNYADA
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.