You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Gazze filosu için 9 bin gönüllü başvurdu

kimya-yı saadet
Ağustos başında yola çıkması planlanan gemilerin hareketi yoğun başvuru nedeniyle birkaç gün ertelendi, 9 bin gönüllü kuyrukta...

Gazze'ye insani yardım götüren gemilere 31 Mayıs'ta uluslararası sulardaki kanlı İsrail saldırısına rağmen hazırlıkları süren ikinci filoya katılmak için 9 binden fazla gönüllü başvurdu.
"Gazze Kuşatmasını Sonlandırmak İçin Avrupa Kampanyası" adlı, merkezi Brüksel'de bulunan sivil toplum inisiyatifinden yapılan açıklamada, Avrupa ülkelerinden 7 geminin katılacağı "Gazze'ye Özgürlük Filosu 2"nin "gönüllü ve gemi sayısıyla İsrail'i şaşırtacağı" belirtildi.
Açıklamada, üç haftadır devam eden başvurularda gönüllü sayısının 9 bini aştığı ve her gün artmaya devam ettiği, daha önce Ağustos başında yola çıkması planlanan gemilerin hareketinin yoğun başvuru nedeniyle birkaç gün ertelendiği kaydedildi.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Yeni Gazze filosu için 9 bin gönüllü başvurdu
Şerefsiz israiL buna da bişey yapmaz inşAllah...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Yeni Gazze filosu için 9 bin gönüllü başvurdu
bnide alsalardı.. bulaşık yıkardım gemide ya
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.