You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Bir Hayat (Halit Ertuğrul)

Kıdemli Üye
Yeni Bir Hayat - Halit Ertuğrul

[Resim: yeni_bir_hayat.jpg]

Hayat birbirinden ilginç ve ibretli olaylarla doludur. Yeni Bir Hayat, tecrübeli bir eğitimcinin karşılaştığı birbirinden güzel ve ders yüklü olayları anlatıyor.
Şu karmakarışık dünyada, kendisine bir çıkış yolu bulmuş ve "yeni bir hayat"a başlamış insanların huzur dolu dünyalarını işleyen yazar, henüz ümitlerin bitmediğini, çarelerin tükenmediğini ve keşfedilecek nice cevherin bulunduğunu gösteriyor.

Kitapta, başıboş bir genç iken doğru yolu bularak imrenilecek bir hayat yaşayan Düzceli Mehmet'in şehit oluşundan başlayarak Kıbrıs Savaşında pilotumuza yol gösteren Mahzenli Ali Efendi'ye kadar heyecan verici, yaşanmış hayat hikâyeleri bulunuyor. Bu gerçek hikâyeleri, defalarca okuyacak, bıkmayacaksınız.

Ben bu kitabi çok beyenerek okudum kesin aranizda okuyanlar olmustur bu yazarin kitaplari yok satiyor

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Yeni Bir Hayat (Halit Ertuğrul)
Tek düzeliği dışında verdiği sosyal mesajlar bakımından güzel bir tarzı var Halit Ertuğrul'un kitaplarını elinize aldığınızda sonunu baştan rahatlıkla kestirebiliyorsunuz.

Düzeli Mehmet'i bende okumuştum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Yeni Bir Hayat (Halit Ertuğrul)
Bende suan Duzceli Mehmeti okuyorum oda güzel ama sonunu bildigim için heycani yok :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.