You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Yemin Bozmak ?
Arkadaşlar Ben 9-10 Yaşlarındayken Beşiktaşı Tutacam Diye Yemin Etmiştim Şimdi Yemini Bozsam Günah Olurmu Cevaplarını Bekliyorum Yaşım 16
Degerli ByScary Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Yemin Bozmak ?
kardeş sana yeminle ilgili şunu yazayım umarım yeterli olacaktır:
Çocukların delilerin uykuda bulunanların yeminleri geçerli değildir. Fakat sarhoşluk veren içkilerden birini içmiş olan bir sarhoşun yemini aklı başında onlanın yemini gibidir. Çünkü onun sarhoşluğu kendi kasıd ve iradesine bağlıdır. Onun için ettiği yemine bağlı kalmazsa hanis olur.
yani o yaşta ettiğin yemin geçerlideğildir için rahat olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
BEŞİKTAŞI BIRAKIRSAN CARPILIRSIN Big Grin AGZIN BURNUN YAMULUR SEN BESIKTASLI HEMN BESIKTAS GIBI TAKIM MI WAR Big Grin

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aferim erken yaşta doğru yolu bulup fenerli olucaksın galibagülücük o yaşta akıl baliğ olmadığın için yemininden yükümlü değilsin tabiki
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
kardeşim sen o yaşta pek sorumlu olmazsin ergenlik yaşinda olmadigin ve YEMİN kavramini tam anlamiyla bilmedigin ve ona göre düşünüp söylemedigin için inşallah ama ALLAH im bilir :D ama FENERBAHCEYİ TUT VE BOZMAYACAGİNA YEMİN ET HAYATİ YAŞA Wink bjk jimnastikciler KİRK YİLDA BİR ŞAMPİYON OLUYOLAR ZATEN kahkaha hem hayirli tranferlerimiz var bu sene Wink :D velhasil FENERBAHCEYİ TUTARSAN ANCAK YEMİNİ BOZABİLİRSİN :D oki mi Wink yaşin 16 miy sorumlulugun çok yani o yüzden FB yi tut artik takim sorunun kalmaz hayirlisi ile :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-06-2009, Saat:08:31 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.