: ): yazı sadece sözlükte yazılmadığı, msni, wordü, resmi gazeteyi falan da kapsadığına göre, incelemeye tabi tutacağımız, smileylerin atası, iki nokta üstüste sonrasında bir parantez.. bu şekilde gülen insanlar saftır, temiz yüreklidir, naiftir.. çocukluklarının masumiyetlerini kaybetmemiştirler.. hayata iyimser bakarlar, yaşam doludurlar.. çok severim..
: )): AMA iŞTE BiR PARANTEZ ÇOK ŞEYi DEĞiŞTiRiYOR.. iki nokta üstüsteden sonra ne kadar parantez gelirse, gülen kişi o kadar samimiyetsizdir.. çıkarcıdır, art niyetlidir.. gülmesinin arkasında başka şeyler aramak lazım gelir.. bir keresinde tam 2 satır parantez kapatan bir adama rastgelmiştim de herif sonra çıkıp john f. kennedy'i vurdu.. hala anlatırım polislere de inanmazlar.. zor tabi lee harvey oswald'ın msn iletisinin 'vayyy muro baba bombaladı yineee yawwwws :p' olduğuna inanmak..
8): sempatik ve yaratıcı insanlardır.. gözlüklü olmaları ihtimal dahilindedir..
şimdi de asıl efektlere geçelim..
hahaha: benim güldüğümü göstermek için kullandığım kalıptır.. ahahaha ile karıştırılmaması gerekir.. gelenekçi insanlar kullanırlar.. gülme efektini, -sadece gülmeyi gösteren bir araç, daha fazlası değil- olarak görenlerin tercihidir.. basit düşünürler.. ama müthiş yakışıklı olurlar genelde..
ahahaha: daha sempatik ve daha çabuk neşelenen insanların tercihidir.. ne bileyim, bana öyle geliyor.. hahaha'da sanki hain bir taraf var, her an gücün karanlık tarafına geçip puhahahaha'ya kayabilir.. ben kaymam hayatta da..
puhahaha: yazışmalarda 'kopmayı' temsil eden efekt.. sanki ağızda kola varmış da gülerken onu püskürtmüş, onun için de etraf batmış ama yine olsa yine gülermiş, o kadar da beğenmiş espriyi, havasını vermek isteyen insanlar kullanır.. kızların ağzına ve klavyesine hiç yakışmaz.. gürültücü insanlardır gerçek hayatta da..
zuhahahaha: daha rahat ve geniş insanların kullanımında olan efekttir.. çılgınlığa delalettir.. kullanmaya ürkerim.. bir rivayete göre e.t. de dünyamızda plüton'dan bir manitayla yazışırken böyle gülermiş.. ama ben inanmadım.. plüton'da güzel kız yok
ehuehuehuehue: konuşmayınız bu adamlarla..
swh: bunu kullanan insan fırlamadır.. ben fırlamadığım için kullanmam.. kullananı severim ama..
nihahahhaha : her an bi pislik yapacak kapasiteye sahip adamların gülme efektidir. ne bileyim bi erol taş gibin bir nuri alço gibin
:yavşaklık belirtisidir.hah haaay: kişinin nurhan damcioglu olduğunu gösterir.
ehumda : ben tikiyim diye bağıran kişinin gülmesidir. uzak durulasıdır.
hehehehe: sinsi gülüşüdür.. bunu yazan adam bir hinlik planlıyor olabilir.. dikkatli olunuz..
ehehehe: harflerin sıralaması önemli, bu şekilde gülen adam eblektir bana göre.. ama işte hehehe diye gülenler sinsi oldukları için bazen bile bile ehehehe diye yazıyorlar ki onları eblek zannedelim.. karışık işler..
hihihihi: kızdırlar.. yani, işallah..
hohohoh: iki seçenek vardır bu şekilde gülen biriyle karşılaşırsanız; ya karşınızdaki dolu dolu gülerek sizi kıl etmeye uğraşıyordur, ya da kendisi bizzat noel baba'dır.. ama ben noel baba ile uzun zamandan beri konuşmuyorum, engelledi galiba ibne..
ehuheue sigara içen kşinin gülme efektidir bir yandan öksürür bir yandan güler, gülerken boğulur, ehehe diye gülen insanlar her boka gülen insanlardır ,güldükleri espirilerin kaliteli olmasına gerek yoktur yani, ahahaha diye gülen adam nadir güler, ayrıca güldükçe güldürür.
rihanna: yok lan bu gülme efekti değildi karıştırdım galiba. neyse taş gibi hatun. hatta erik gibi kütür kütür.****
:D sırıtan ifade: bazı şeyleri alışkanlık haline getirmiş ve onlardan vazgeçmeyen insanlar. neden çünkü olur olmaz her cümlenin sonuna koyuyorlar. misal "doom günün kutlu olsun:D". ne güzel masum tebessümümüz var "
" bunu kullananları nedensiz severim. :D:D:D:D= "höst ağzınla gül len" dedirtir,çok sık kullanılır.kullananların bir çoğunda yavşaklık potansiyeli vardır.
himmm : ) : gülerken düşündürdün. onlar nasıl ince mesajlardı öyle. çok zeki olduğumdan bir tek ben anladım. zaten ilkokulda okumayıda ilk ben sökmüştüm. kırmızı kurdelamı hala saklarım.
sisisisisi : semihtir kendisi zarar gelmez ondan.
tıssı tıssı tıssı : umut sarikaya efekti.
yıh yıh yıh : memo tembelcizer efekti.
sıhhh : dili dişlere değdirerek ağız açılmadan yapılan çok komik değil ama yinede güleyim abre efektidir. sizi siklemeyen insanlar kullanır.
eheh:böyle utangaç kızlar olur ya, hoşlandığı çocuğun yanında kafa eğikken, çok hafif kaldırır kafayı çocuğa doğru kaçamak bir bakış atar ve tebessüm eder.
bir de şey var;
:9 : bu da gülme efekti yapamayan insan gülüşü, parantez yapmaya çalışmış dokuz olmuş.
...
swhehehe: yıldız içinde çokça rastladığımız swh nin kahkahalarla coşmuş şeklidir.
ihi: sevimli masum belki de bir o kadar da sinsi kızların yazacağı gülüştür.
.
=| : sakin ol, bıyık altı güldüm anlamı taşır.
=\ : ağız burun kıvırma anlamına gelir zaman zaman ama en çok isteksiz güldüm manasında kullanılır.
ehe : benim çok kullandığım cümle sonu gülme efektidir. cümleye göre anlam kazanır. örnek olarak " mutfakta kadın, yatakta astronotum ehe" gibi.
hahaha: sert, haşin, gaddar fakat bilakis çok kibar, arzulu, tutkulu bir gülüş efekti olmasıyla birlikte her kadını baştan çıkarma özelliğine sahiptir.
ekieki bunu kullananın o an psikolojik sorunları var, kendini hiç bir yere ait hissetmiyor, durumu bu kadar vahim biriyle konuşuyorsanız ve hala ona laf anlatmaya çalısıyorsanız vay halinize. bak hala duruyor kaçsana lan.
nihohaha: gerizekalı.
kih kih kih, degerli gülüşü. tembel!
)))))))))))))))) eli parantez de fazla kalmış bu insan büyük ihtimalle ya yorgundur yada gülmesi bitene kadar basmıştır.:D d harfi kullanan bu adam, caps lock tusuna fazladan bastıgı için bilinçli gülücüdür. her espriye gülmem havasındadır.
asdasda bu gülücük ise daha çok dota oynayanlarda dikkat ettiğim bir gülücük. uzunluga göre neşesini belli eden insan gülücüğüdür.
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)