You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yazdım işte sonunda

yazdım işte sonunda

Uzman
Cvp: yazdım işte sonunda
marvalan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beyzacım muhteşem yazmışın...

duygularını çok güzel ifade eden bi yazı yazmışınTEBRİKLER....emeğine sağlık.çok samimi ve içtendiSad

ağlatma kız beni...zaten üzüntülüyüz...üzgün

ah canım neden üzüntülüsün neyin var...

boşwer tatlım...
o dünki halimdi...şuan iyim biiznillah...Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
RE: yazdım işte sonunda
Teknik olarak hatalar var..

Mistik yapı olarak mükemmel..

Tebrik ederim.. Kalemin sağlam..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
Cvp: RE: yazdım işte sonunda
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayatımda okuduğum en güzel yazı ve hayatımda kendimi en mutlu hissettiğim andı bu... bu duyguları yaşattığın ve beni varlığınla bu hayata bağladığın için sonsuz teşekkürler meleğim... Herşey seninle güzel...

ne güsel ya...inş.kopmazsınz bırbırınızden...beyza ne kadar sanslı oldugunu bil bence daha dogrusu bırbırınızın kıymetını bılın...bole sevgıyı bulmak cok zor..ekrem senıde tebrık edrım kımseden cekınmeden askını ititraf etmekten askını yasamaktan cekınmıosun..bence bu buyuk cesaret ve bi kız ıcın onur verıcı bısey...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.