You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yaz ne geliyorsa ıcınden

yaz ne geliyorsa ıcınden

(...)
RE: yaz ne geliyosa ıcınden
YOO NE KIZCAZ BURASI GEYİK BÖLÜMÜDE ONDAN GEYİK YAPIYOZTongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
DEMEKKİ YANILMAMIŞIM OYSA KUR-ANDA TAVİZ YOKTUR ALLAH HERYERDEDİR GEYİK DİYE BİRŞEY İSLAMİYETTE RASTLAMADIM AMA ALMANYADA GEYİK ETİ YEMİŞTİM VE HOŞTU ETİ GERCEKTEN gülücük)))) ÇOK GZÜELDİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ey allahım ya

meltem yaprakları kardeş valla canım sıkılıyodu bu halde bile güldürdün hee kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
DİĞER ŞEYLERİ YAPTIKTA BU KALDI

BİRAZ GEYİĞİN KİMSEYE ZARARI OLMAZ

O DİL VARYA O DİL

BENCE ONUN ÇOK ZARARI VAR

ONU TUTMAYI BİLMEK GEREK

İÇİMDEN GELDİ ALINMA SAKIN HEEgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
EE GEYİKCE MUHABBETE TARZANCA CEVAP VEREMEM HERALDE EN İYİSİ GEYİK MUHAPPETİ İLE CEVAP VERDİM BUARADA ASLINDA FARSCA MI YAZZSAM BUNLARI SONRDA ADERLERKİ BU DELİMİDİR NE YAZDIgülücük))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
pek akıllı olduğunda söylenemez yani gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
BUARADA BİRAZ TAVİZ VERMELERLE BAŞLAR BU İŞ DİNLE BİRŞEY OLMAZ SEN SADECE MİZĞİNİ DİNLERSİN YOKYOK BİRŞEY OLMAZ ADAMA HELAL EDER YOKYOK GUYBET YAPMIYORSUN SADECE GERCEKLERİ SÖYLÜYORUZ GİBİ KIZMAK YOKKKKKKK SADECE İÇİMDEN GELDİ BUR BİR EMİRDİR MUTLU OL İLKESİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
DELİ OLUNMADAN ALİM OLUNMAZ
VARSIND ELİ DEİSNLER DELİ OLDUĞUM AGÖRE BİRŞEYLERİ BAŞARABİLMİŞİM DEMEKKİ HİKMETİ ALA LAYIK GÖRMÜŞ GEREKİRSE İNŞ 3 CÜ ÜNİVERSİTEYİDE BİTİRİRİM DELİYKEN BUNLARI BAŞARMAMA GEREK
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
NEYSE SİZE HAYIRLI AKŞAMLAR ENERJİYİ NEŞE İLE ALDIM SELAM ÜZERİNİZE OLSUN KENDİNZİE İYİ BAKINIZGÜLSENİZDE EĞLENSENİZDE VARSA TEBESÜMD EBİR HAKKIM HELLA OLSUN HAK SADELİKTE GİZLİDİR HAYIRLI AKŞAMLAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
sizede hayırlı akşamlar efenimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.