ben gelince gitme heaa:D:Dheha nese......
*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin!
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

4 ekmek 2 bardak ayran 2 tabak yemek yemiş
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw yemek yiyom isteyen varmı :Dkübraya buyur ettim karnı tokmuşufak at bea daha yeni kahvaltı yapıcaktım ama sen bi menemen tarifi vermesın hıh4 ekmek 2 bardak ayran 2 tabak yemek yemiş

Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw yemek yiyom isteyen varmı :Dkübraya buyur ettim karnı tokmuşufak at bea daha yeni kahvaltı yapıcaktım ama sen bi melemen tarifi vermesın hıh4 ekmek 2 bardak ayran 2 tabak yemek yemiş
sen orda kebapları götür snra da abna hava at
3 saatrir yemek yapcan ne kadar hamaratsın
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw yemek yiyom isteyen varmı :Dkübraya buyur ettim karnı tokmuşufak at bea daha yeni kahvaltı yapıcaktım ama sen bi melemen tarifi vermesın hıh4 ekmek 2 bardak ayran 2 tabak yemek yemiş
çok iyi menemen bilirimmm sormadın ki tarifini biberi sordun saqdece3 saatrir yemek yapcan ne kadar hamaratsın
ama inşlalh şmd yapıcam ya biri bana menemen tarifi versın bea
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw yemek yiyom isteyen varmı :Dkübraya buyur ettim karnı tokmuşufak at bea daha yeni kahvaltı yapıcaktım ama sen bi melemen tarifi vermesın hıh4 ekmek 2 bardak ayran 2 tabak yemek yemiş
çok iyi menemen bilirimmm sormadın ki tarifini biberi sordun saqdece3 saatrir yemek yapcan ne kadar hamaratsın
3 saattr yemek yapmıcam kahvaltı yapıcamama inşlalh şmd yapıcam ya biri bana menemen tarifi versın bea
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.