You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yaz ne geliyorsa içinden - 6

Yönetici
RE: Yaz ne geliyorsa içinden - 6
Madem Adminler dışında o zaman bana söylüyorsunuz.

Defalarca varsa bir hatamız söyleyin dedik, söyleyen olmadı (Bu hatasız olduğumuz anlamına gelmez).
Eğer bir hatamız olmuş ve bunu açıklamamış biri varsa ben de onlara havale ediyorum.

Bir çok üye forumda İslami kurallara uymak konusunda ısrarcı oluşumdan dolayı soğumuş olabilir, şahsen başka da tepki almadım. Bununla da gurur duyuyorum.

Ayrıca o hristiyan Müslüman olmuş hikayesini ve üyenin mesajlarını kısmen okudum. Hanım efendi forumla eğlenmiş, en sonunda zaten itiraf etmiş.
Bu da forum üyelerinin temiz kalpli olduğuna işaret ediyor. Olsun aldanmaya razıyız ama asla aldatmayız.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Kibar bir dil ile İslam'a uygun mesajlar atılmasını, uygun olmayanların atılmamasını istemek Müslüman olmanın bir gereğidir.
Bu görev sadece forum yönetiminin değil aynı zamanda bu ortamı paylaşan her Müslümanın görevidir. İslami hassasiyeti olan ve uyarı konusunu kendine görev bilen birçok üyemiz de vardı.

Ben şahsen İslama aykırı bir durum olan yerde durmak istemem.

Zaten İslami kurallara uymayacak olanın burada ne işi var ben de ona hayret ediyorum.

İçimizden birinin-birilerinin Emri bil maruf, nehyi anil münker görevini yerine getirmesi size neden itici geliyor?

Müslüman olan dediğiniz ama hiçbir zaman Müslüman olmayan sahtekar Hristiyan zamanında ben yoktum evet. Ama olayın ve mesajlarının bir kısmını okudum.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Arkadaşlar burada kimse kimseye kovmuyor soğutmuyorda iki kişi burda muhabbet etmeyi seviyorsa vakit geçirmeyi seviyorsa buna üçüncü bi kişi mani olamaz. gülücük

Buranın şu anda durgun olmasının tek bir sebebi var o da diğer sosyal ağların fazlalaşması ve insanları ciddi anlamda içine çekmesi. gülücük

Bende sizin gibi uzun zamanlar yoktum son zamanlarda ara ara gelmeye çalışıyorum biz yokken alpi vardı ama ayrıca kaynak gösterilmesi forumun kalitesini arttırır. Her gün buraya her tipten insan geliyor dine sünnete küfreden ateistler geliyor mesala onlara müsamaha gösterilse burası “İslami” bi forum olmaktan çıkar o insanları eleyip burayı nezih bi ortama çevirende alpi’dir.

Ama tabi şu da var ki biz kullanma klavuzu okumayan milletiz kalkıp biri iki satır paylaşım yapacak diye kimsenin forum kurallarını okumasını bekleme alpi gülücük

Sağlıcakla kalın, forumda kalın, evde kalın. gülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Benim bahsettiğim insanlar gayrimüslimler değil, Müslümanlar.
Müslüman olduğunu söyleyen ve öyle de görünen insanlar İslami kural ve kaidelerin hatırlatılmasından rahatsız oluyorlar.

Öte taraftan eğer foruma iyi niyetli bir gayrimüslim gelirse ki bugüne kadar hiç görmedim emin olun gerekli hassasiyeti gösteririm. Onlardan Müslüman gibi davranmalarını değil sadece insan gibi davranmalarını bekledim, ama nafile.

Sizin önceki kimliğinizi bilmiyorum En son ne zaman foruma girdiğinizi de bilmiyorum. Eğer olmadığınız zamanda forumda neler olmuş, yönetim olarak ne yapmışız bir göz atarsanız zannediyorum ki daha iyi anlaşacağız.

İnşallah forum toparlanır ve daha iyi günler görür. gülücük

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Yeni bir slogan Smile

Forumda Kal Türkiye.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Aynen oyle yapiyorum bende kaliyorum gülücük
Bu arada gercekten haddim degildi belki onlari soylemek kusura bakmayin fikir paylastim sadece
Ama sizi hatirlayamadim bir turlu nick mi degistiniz ?
кαℓρ кιямαк, кâвє уιкмαк gιвι∂ιя. нz мυнαммє∂ (ѕ.α.ν)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.