You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Profesör
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
nuru secde saydigin isimlerin banlanmasiyla zeynepin hic bi alakasi yok.hepsini ben yasakladim. sad kac kere kufur etti banlandi o zaman zeynepuye bile degildi foruma .kalemsoru de ben banladim.cunku kendi vahhabiydi ve rhli sunnete uymayan abuk subuk yazilar yaziyodu. karadamlalarda ayni goruse yakindi o gunden sonra o da ayrildi gibi siteden. tugce de bundan kendine pay cikardi bazilatinin bilip bilmeden avukati oldu ona da gerekeni soyledim yasaklanmadi ama o donem ayrildi. lutfen bilip bilmeden kimseyi suclamayin. ayrica kendi alisik oldugun arklarin olmayinca sana forum biraz degisik gelebilir bunu forumun havasi yok vs tarzinda lanse etmen dogru degil o donemden sonra aramiza katilan bir suru guzel uyemiz mevcut. o sekilde yaklasirsak ben 100 lerce uye tanidim 8 sene oldu kimler geldi.kimler ayrildi haddi hesabi yok acilarina dayanamayip forumu kapatmam gerekirdi sanirimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
doğru çok doğru :D
ben sabrettim aslında müdahale etmedim ama daha fazla dayanamadım bu saçmalığa banladım ve hepimizi kurtardım bu işkenceden :D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.