YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Yaz ne geliyorsa içinden 4.
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Allah'tan bu halde bir savaşa girmedik..İçimizdeki bu kılçıkları ayıklamadan herhangi bir savaşa giriyor olsa idik var yaaaa...halimiz dumandı..Allah korumuş..

meşhur bi söz vardır içimizdeki irlandalılar diye
bunlarda içimizde düşmanalr işte
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Bizim derslerde abinin birisi anlatıyor. Bu cemaattekiler zengin kesme diyomuş böle bi kardeş var yardıma muhtaç. Adamın birisi böyle böyle vere vere verecek bişeyi kalmamış... Demiş diğer toplantılarında bende verecek bişi yok ben zor durumdayım bi bana yardım edin... Hiç kulak ardı etmişler... Daha sonraki toplantıda adam iflasın eşiğinde gene istiyorlar, bizimki diyo bende vercek bişi yok siz bana verin... Diyolar iyi tamam bi senet yap hiç olmazsa adı olsun verdin diye. Adam bunlara inanıyo yapıyo senedi... hemen icraaya veriyorlar senedi. Adamı iyice mahvediyorlar... Düşünün bu hangi insanlık uralına sığar... Başta söylemiştim ya bunlara Müslüman desek biz dinden çıkarız. Hangi zihniyet bunları iyi göstermeye çalışırsa sadece şunu söylerim... Allah bana bu beyni neden verdi? Sap gibi sadece öyle dursun eller kontrol etsin diye mi? Abi ben lafa değil icraate bakarım... . Vay başbakan şöyledir vay böyledir... Sizi cehennemden doğudaki ülke kurtaracak değilmi. .. Hani bazen sorarız Allah cehennemi niye yarattı ki? Yarattığı kullarını sevmiyormuda eziyet çekmelerini istiyor? Ama şimdi anlıyorum ki bu kainatta hiç bir şey sebepsiz değil... Mevlam sen ne büyüksün... Ellahü EKBER!.. AYRICA ZALİMLER İÇİN YANSIN CEHENNEM...
Kusura bakmayın çok kaba tabirler kullandım ama bu insan müsvettelerine artık tahammül edemiyorum...
türkçe olimpiyatıymış neden orda yazmaz türkçe olimpiyatı diye
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..
Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi