You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

.
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
gülücük gülücük e tabi orası öyle..valla düşünüyorumda bir kızım olsa benden çekeceği var, ben dışarı çıkarmam heralde, yani okula dahi birlikte gideriz, üni.falan :D bazen ben bizimkilerd söylerdim biraz rahat bırakın diye, ama benim kızımın bunu isteme şansı olmaz benden heralde :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bence bi ailenin başarısı ,kız çocuğundan ziyade

erkek çocuğun terbiyesinde gizlidir
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Evet haklısın .. Diyelimki bir kız çocuğunun böyle bir durumu var -erkek arkadaş- olayı( kesinlikle olmamalı, tasvip etmiyoruz bunuda belirtelim).kız bunun muhabbetini dahi ailesinin yanında açamazken erkek çocuğu -kız arkadaşını- evine kadar getirebiliyor.. Yahu senin evindekide kız çocuğu evine getirilen varlıkta bir anne babanın kız çocuğu..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-03-2014, Saat:12:06 AM, Düzenleyen: Mihman.
Acemi Üye
yahu kız erkek neden arkadas olmasın siz arkadas değilmisiniz biriniz kız biriniz erkek
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-03-2014, Saat:12:17 AM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Acemi Üye
okeyto o zaman
Kuvvete dayanamayan adalet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.