You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Cezalı Üye
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Başlık çok anlamlı...''içinden'' ne geliyorsa yaz...çünkü biz insanlar ancak bir kişinin içinden geçenleri ancak tahmin edebiliriz...''içinden'' geçenleri asla bilemeyiz öyle bir özelliğimiz yok...Kalpleri evirip çeviren...kalplerde olan biteni bilen bir tek Rabbimizdir....Bir sahabe efendimiz savaş anında bir kafiri öldüreceği zaman şehadet getirdiği halde öldürdüğünde.Son anda ki şehadetini kabul etmiyor korku ile söyledi diye.Ve buna Efendimiz demiyor mu..Kalbini açıp baktın mı nereden biliyorsun?İşte bu yüzden söylemlerimize dikkat etmemiz gerekiyor...çünkü eğer tahminiz o insanda varsa ve hoşuna gitmeyecekse bu gıybet olur...eğer o insanda yoksa tahminimiz bu iftira olur...Tahminimizin boyutları nerelere varabilir görüyoruz...Ama bizler böyle öğrenmedik...''merhamet etmeyene merhamet olunmaz'' sözünü unutacak değiliz...biz kardeşimize hüsnü zan besleyelim ki yarın Hesap günü rabbimizde bize böyle muamele etsin...Rabbim forumda bulunan tüm kardeşlerimizin günahlarını bağışlasın...burada geçen her saniyeyi sevap olarak yazsın...peygamberimizin kardeşlerim dediği insanlardan eylesin...Kardeşlerime ve ailelerine sağlık sıhhat afiyet versin,kazadan beladan musibetlerden uzak tutsun...rahmetiyle muamele etsin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
İyi ki varsın translate

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Ah bu insanlar iftiraya ne kadar elverişli. Ya da sinirli olduklarında gerçeği göremeyecek kadar körleşiyorlar. Adamı ekmeğinden edecek nerdeyse. Allah'ım sen bana gördürdün, şahit tutturdun izlenimimi de doğru aktart ya Rabbim.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Mutluluk; çoktandır giymemiş olduğun ceketin yada montun cebinden para çıkmasıgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Discovery science'ı izleyin.. Ürkünç bir program var :-/
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-11-2013, Saat:05:57 PM, Düzenleyen: Mihman.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.