You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

Yaz ne geliyorsa içinden 4.

pejmurde
RE: Yaz ne geliyorsa içinden 4.
Canın Sıkıldığında Kapıyı Kapat...Başında Öten Çok Olur...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-10-2014, Saat:09:16 PM, Düzenleyen: S@BıR.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Allah'ım biz kanadı kırık kuşlar gibiyiz uçsak uçamıyor, göçsek göçemiyoruz..
Biz yarım bırakılmış düşler gibiyiz..
Yardan da serden de geçemiyoruz..
Halimiz arzuhalimizdir.. Duru$umuz duamız..
Allah'ım sensizsek neyimiz var ?
Senliksek Ne gam .
Bizi Bize Bırakma Allah'ım . .
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kilitlemeyin kardeşim konuyu.
Öyle düşünenlerin hepsinin üstünde siyah çizgiler belirdi derken ne demek istedin hanzala. yani onları jumper mi banlıyor. yada sahte hesabı jumper olan bir yetkilimi var???

zeynep : Yönetimdeki arkadaşlarımızda daha çok niyeti halis tutmaya çalışıyorlar..Hani -belki, bir ihtimal- durumu...Belki gerçekten bu şekilde düşünüpte arkadaşlarca verilen cevaplarla en azından kafasında soru işaretlerini gideren üyeler olabilir diye..
___Kesinlikle halis değil. yada halissede cahilce. çünkü onlar ve onun gibiler böyle yerlere tek amaçla gelir. onun islami bir forumda konferans vermesine ve insanları dinden çıkarma çalışmalarına aklı başında bir müslüman asla izin vermez. siz ateist bir foruma girin bakalım yazdıklarınız adminler tarafından okunmadan yayınlanmaz. yada anında silinir.

mehmet51 sorduğun türden sorulara yıllardır çalışıyor zaten o. mutlaka kaçamak bir cevap verecektir yada çaktırmadan konuyu başka yerlere çekecektir.

en çok bu iblis için ban yiyenleri ve bu iblisi bu insanlardan daha değerli kılan şeyi merak ettim. yoksa size yağcılık yapan bir kafir başkaldıran bir müslümandan dahamı değerli.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yanlış anlamışsınız hanzalanın ifadesini, hanzala şunu demek istedi, jumper gibi düşünen pek çok üye bir süre sonra banlandı..Önce bir doğru anlamaya çalışalım.Konunun kilitlenmesinin sebebi jumper isimli üyenin tekrar foruma giriş yaptığında yazılan yorumlara cevap yetiştirme çabasını önlemektir.Siz değil miydiniz boşuna cevap yetiştirmeyin diyen..Bu şekilde önünü almaya çalışıyoruz..Ayrıca yönetimi samimi olmamakla suçlayamazsınız..Bir üye der kim neden ban yedi, biri der neden banlamıyorsunuz? İnsanları memnun etmek çok zor..Belli kurallar var o kurallar çevresinde hareket edilir beşer
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-10-2014, Saat:09:34 PM, Düzenleyen: Mihman.
Forumcu
hanzalanın düşüncesini siz yanlış anlamışsınız. zeynep bana senin gibi düşünüyorum ama tek başıma karar veremem dedi ve bunun üzerine hanzala Öyle düşünenlerin hepsinin üstünde siyah çizgiler belirdi. dedi.
ayrıca ben jumperin banlanmamasından değil tekmeyi yememesinden rahatsızım. burası islami forum sitesimi yoksa her telden her dinden forum sitesimi. başka din mensuplarının aylarca propoganda yapmasına neden izin veriliyor burada.
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
burası islami forum sitesimi yoksa her telden her dinden forum sitesimi ifade
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kardeşlik ölmüş galiba..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hanzala açıklar birazdan o halde kardeşim ne demek istediğini...Başka bir dine mensup olupta burda sınırları zorlayan, haddi aşan üyelerede gereken cevap/ceza veriliyor..Ama şu konuda kendi fikrimide belirteyim, farklı dinden birine gösterilen "hoşgörü"yü malesef burdaki pek çok din kardeşimize göstermiyoruz..Nedense belli başlı bir kaç üyece çok sempatik bulunuyor, gereğinden fazla yüz göz olunuyor..Uyarı aldıklarında ise -yönetim çok katı, sert- zırvalığı karşımıza çıkıyor..Yönetim elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.