You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)

yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)

köyün delisi
RE: yaz ne geliyorsa ıcınden 2 :)
öyle deme, bak sana ne anlatacam :D

evvel zaman içinde kalbur saman içinde, engin adında bir canlı varmış. bu engin liseyi bitirdiğinden beri düzenli olarah her yıl öss, ygs, lys ve benim yetişemediğim çeşitli adlara bürünen o sınava girermiş. aslında hiç de çalışmazmış.
gel zaman git zaman, çeşitli badireler atlatmış. o aralar duman kafayla gzerken yakın kankaoğlu ruf'a uğrarmış. ruf'un annesi engine hep nasihat edermiş. ve gün gelmiş bu engin bu nasihatlerden etkilenmiş ve artık lys ye çalışarak girmeye karar vermiş. oturmuş çalışmış. sınavdan güzel güzel puanlar almış. ve büyük gün gelmiş, tercih yapma günü.
o gün direk rufun yanına koşmuş, beraber oturmuşlar tercih yapalım diye. rufun sakat bir mantığı varmış, onun aklına uymuşlar. ilk sıralara, puana göre çıkması imkansız denecek kadar zor ama enginin de istediği bölümleri, yani özel üniveristelerin burslu kısımlarını yazmışlar. (ruf kumar oynamayı çok sever ). alta da puanının yettiği devlet ünilerini. yani enginin kaçışı yokmuş, en azından öyle görünüyormuş. o yıl üni yi garantilemiş.
tercihleri yazarken engin klavuzdan kodları okumuş ruf bilgisayara girmiş. bu kısma dikkat lütfen :D neyse.

sonra sonuçlar açıklanmış. bir bakmış engin ilk sıralardan bir özel üni ye yerleşmiş. ama hiç de sevinmemiş çünkü burslu bölümü değil paralı bölüme yerleşmiş. kodları okurken bir alttakni okuması gerekirken bir üsttekini okumuş.
engin bu duruma çok acayip üzülmüş. uzun bir dönem atlatamamış. bu bir işaret bir daha yok sınav mınav demiş. ama rufun annesi yine onun beynini yıkamayı başrmış ve engin bu yıl yine sınava girmiş. birini bölümü güzel bir puanla kapatan engin, yarın ikinci aşamaya girecek. acaba neler olacak, yakında :D:D:D

bu da sana ders olsun madam :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
hehehe :D kısmet olmamış .. çok kötü bir durum. O çalışmış en azından kodlama yüüzden. O bambaşka durum. Ben hiç çalışmadım kendi engin bilgimle gircektim Tongue :D

İNşallah hayırlısıyla b usene istediği bölüme yerleşir.Bende seneye kaldım artık ):
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ben yüz yaşımdan sonra yine okuyorum bak, bu işlerin zxaman sınırlaması yok. seneye girersin nolacak, hatta seni sınava ben götürürüm, okurum üflerim filan :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
:D :D

tmmm öyle yaparız artık ):
Varya şükürki şuan okuduğum bölüm var. Boşta deilim. Ondan çok dert etmiyom yaa..Diğer türlü varyaaa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2011, Saat:12:16 AM, Düzenleyen: sürmenaj.
köyün delisi
neyse beybi ben çıkıyorum, babamın kedisi koluma saldırdı sağ kolum şu an iptal oldu, tek ğençeyle morartı hayvanoğlu :D:D
yarın sınav saati çık balkonda bir türk kahvesi iç, bana da dua et :D:D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
tmm kediye benden slm söle diğer kolunu yapsınn Tongue :D bende uyucam zaten. Selametle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ben kısaca konuşamam :D:D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
özel üye :)
ama yani ömrümden ömür gitti,hem daha etkili bi sonuç cümlesi bekliodum,mesela cocuk daha sonraki sınavda dereceyle istediği bölüme yerleşti gibi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2011, Saat:12:54 PM, Düzenleyen: evrem.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.