You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

'Yaşayarak öğrenmek, bedeli en yüksek öğrenme biçimidir...'

Forumcu
Bir gün Napolyon düşman askerlerinden kaçarken, bir bakkal dükkânına girmiş. Bakkala hemen kendisini saklamasını emretmiş. Bakkal da Napolyonu müsait bir yere saklayıp, biraz sonra gelen düşmanları da :

'Az evvel biri koşarak şu tarafa kaçtı.'

diye savuşturmuş. Nihayet biraz sonra Napolyon'un muhafızları yetişmişler. Bakkal ömründe bir daha karşilaşamayacağı Napolyon'a sormuş:

'Efendim, af buyurun ama merak ettim, ölümle bu denli burun buruna gelmek nasıl bir duygu?'

Napolyon birden öfkelenmis.

'Sen kim oluyorsun da benimle böyle dalga geçercesine konuşabiliyorsun?'

diye bağırmış. Hemen askerlerine, Adamcağızı kurşuna dizmelerini emretmiş. Askerler bakkalın gözünü bağlayıp, karşısına dizilmişler. Mermiler namlulara sürülmüş, artık 'ateş' emri verilecek... Adamcağız içinden:

'Ah, ne yaptın sen? Şimdi ölüp gideceksin'

diye düşünürken,arkadan bir el uzanmış, gözündeki bağı açmış. Karşısında Napolyon, tek cümleyle cevaplamış:

'İşte böyle bir duygu!'

Off Dedi Gitti Delikanlı...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: 'Yaşayarak öğrenmek, bedeli en yüksek öğrenme biçimidir...'
ama ne yazık ki sonu her zaman böyle olmuyor (:
ve her seferinde çuvallamamıza rağmen yine aynı yolu seçiyoruz, "hala akletmiyoruz"..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Herzaman Yasayarak ögrenmek en büyük tecrübedir ; )

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ama genellikle en gereksiz tecrübe (:
nasihat dinlemek kadar ucuz ve rahat yöntemler varken (;
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
muafım :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
işte burda dediğim gibi askerlik yapmayan bir kişi asla askerliği anlayamaz ben anliyorum cünkü yasadim Hayatta öyle.

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ama birisi bana şuraya dokundum çok sıcaktı elim yandı dediğinde ben de ay ben de bir dokunayım bakayım diyerek tecrübe edilmiş birşeyi tekrar tecrübe etmem, oradan uzaklaşırım. serkan hoamın biz sözü vardır, tecrübe edilmiş birşetyyi tekrar tecrübe etmek aptallıktır der. gerçi şu an benim bahsettiğimle sizin bahsettiğiniz farklı şeyler. siz his olarak anlamaktan bahsediyorsunuz. ama bu noktada dda şöyle bir durum var. aynı durumda sizin hissedeckleirnizle benim hissedeceklerim bir olamaz. yani aslında zaten yeryüzünde herkes kendi hissini yaşar kimse kimseyi tam manasıyla asla anlayamaz (:
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
ölümsüzlük
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
alcan eline kirbaci
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.