You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yaşasın Sizin İçin Cehennem (...)

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Doğruyu, tek başına kalsan bile sonuna kadar savunmak lazım, gerekirse de bunun için savaşmak lazım.

Son günlerde bazı yorumlar okuyorum:
Bu yapılan yardım girişiminin ,Türkiye'nin İran'dan islam alemindeki liderliğini alması için olduğu yolunda. Düşüncelerimle gayet de uyumlu. Eğer bu doğruysa, müslümanların kendilerini kullandırarak nasıl da "yahudi maşasına" dönüştüklerini göstermesi açısından facia bir durum.

Neden, nasıl... İşte şöyle...

Türkiye her açıdan İsrail'i köşeye sıkıştırıyor, ya da öyle görünüyor. Peki bunlar gerçekçi mi.

Hatırlayın, ben olayın ilk oluşunda şunu yazmıştım: "Eğer Türkiye bu işte samimi ise, donanmasını Akdeniz'de olay bölgesine yakın yerlere konuşlandırır, bir iki uçak kazara oralardan geçer filan ciddiyetini gösterir. Ama bunlar yapılmadı o yüzden bu iş gerçekçi değil".

Aynen buna benzer şeyler söylediğimi iyi hatırlıyorum. Bakın yanlış anlamayın "haklı çıktım gördünüz" demek için yazmıyorum, ancak, önce meseleyi doğru tespit etmek lazım ki çözümü görebilelim. Öfkeyle, hararetle hareket etmek kimseye yarar sağlamıyor.

Şimdi akli selim'i dinleme zamanı. Hoca efendi size, "bu yapılanlar siyasi midir bilemem, o örgütü de tanımam" dediğinde, nasıl da hararetle hocaefendiye dil uzatıldığını. Bilmem hatırlıyor musunuz.

Şimdi gelişen olayları alt alta koyun...

"Amerikan ve İsrail gemileri Kızıldeniz'i geçerek İran'a doğru yönelmiş"...

"Beriden Türkiye israile kafa tutuyor ... muşşşş ..."

Benim halkım buna inanıyor, hiç bir gerçekçiliği, maddi ve manevi gerekçesi olmayan "Türkiye'nin israil'e kafa tuttuğu yalanına inanıyor". Bu inanç yüzünden, Türkiye, İran'dan islam alemindeki liderliği alıyor. Normalde İran'ın cihat çağrısı, çok etkilidir. Ancak, liderliği Türkiye'ye kaybediyor.

İşbirlikçiler kendilerince İsrail'e haddini bildiriyor.

"Masaları yumrukluyor, plastikten tabancalarla ateş ediyor, kartondan füzelerle vuruyor..."

"Beriden Amerikan ve Yahudi donanmaları İran'a doğru kitleniyor."

Bunu görüp eleştirenler ve "şu mikroplardan uzak durun" diyenler yahudi dostu olarak taktim ediliyor.

Buna neden olanlar kendilerini "mücahitler" olarak görüyor.

"De ki, kimin doğru yolda olduğunu ancak Allah bilir."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2010, Saat:11:39 AM, Düzenleyen: Sükut.
Administrator
RE: Yaşasın Sizin İçin Cehennem (...)
sen kimin vatandaşısın..Bir müslüman müslüman bir halk yada devlet için yaşasın cehennem dermi.ABD nin hiçbir hatası yok maşalllah adamlar işlerini yapıyorlar demi allame o başlıkta neden ABD AB yok israilin kurucuları kimler.Birileri artık bişeyler yapmaya çalışıyor İHH yide devlet olarak gördünüz ya ben anlatamıyorum yada sizin mantıkta bir sorun var.İHH ilkkez mi yardım gönderiyor Sadece GAZZE yemi gitme projesi oldu 100lerce üllkeye yardım gönderiyor gemilerler.Hoca efendi'nin siyasette ne işi var söylermisin..Amerika'dan konuşuyor.Gazze halkına yardım götüren bir gemiyi korsan gemisi olarak gösteriyoruz yazık diyorum..
"De ki, kimin doğru yolda olduğunu ancak bilir."

başlığı değiştiryorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2010, Saat:01:25 PM, Düzenleyen: gülsevra.
Profesör
turkuyenın yaptıgı herseyde gostermelık bır tavır takındıgı konusnda hemfıkırım senınle...ıranın elınden lıderlıgı alma konusuna gelınce;hem ırsaılın hem amerıkanın masası olan bı ulkeye ahmedınejat gunahını bıle vermez...
gercı ıranın lıder olup olmadıgı konusu da tartısılır ama...ıranın lıderlık konuusnda tef vasfı amerkı ve ısraıle kafa tutması ve bu konuda bıle hala yalnız ortadoguda....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
İHH ve bu gibi kuruluşlar bir devlete-hükümete bağlı değildirler bağımsızdırlar...

Şunu söylemek isterim;
Elinize bir bardak alın çok sıcak su koyun elinizde tutamazsınız,soğuk buz gibi su koyun yine elinizde tutamazsınız amal ılık olunca rahat tutabilirsiniz AB ve ABD nin izlediği politika budur.Türkiye'nin çok güçlü olmasını istemiyorlar ama çok zayıf bir ülke olmasınıda istemiyorlar ılık tutmaya çalışlıyorlar.
konu başlığı ve içeriğini birbirine pekiştiremedim.Daha açıklayıcı bir başlık olabilirdi.
Türkiye zor bir dönemde isterizki ABD ve AB ye restimizi çekelim ki bunu yapacak bir gücümüz var velhasıl olmuyor adamlar zamanında o kadar iplerine ellerini almışlarki düğümleri çözmek zor.
israil şımarık bir çocuk ama onunda oyuncağını elinden alıp kıracaz inşallah
..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
inşallah düşündüğünüz gibi olur.
Ancak korkumuz odur ki gene bu işin sonunda yahudinin kazanacak olması.
-istemeden de olsa- Türkiyedeki müslümanlardan bazıları bu işe -farkında olmadan- maşa olursa, buna üzülürüz, sevinmeyiz.
Ancak genel olarak yahudiden uzak durmak gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü yahudi şeytan gibi bir şeydir. Elini versen kolunu kurtaramazsın. En iyisi bundan uzak durmak lazım. Allem eder kullem eder bir bakarsın yaptığın şey gene yahudinin işine yaramış.
Ya bi de şey var. İki dinin peygamberinin benzer hadisine göre kıyamet gününden önce Kudüs yıkılıyor. Süreç buna doğru işliyor.
Bu bence iyi bir şey değil. Çünkü yahudinin semavi maada başka bir hukuğu var. Uğraşmamak muhatap olmamak lazım. Biz korkumuzdan değil bakın, yahudiyle de uğraşılır ama, nasıl anlatıyım. Ya şöyle anlatıyım bak.
Diyelim ki senlen ben ikimiz de "okunmuş şahıslar" olalım. Yani nasıl, diyelim ki bu memleketin alimleri beni okusun, seni de yİran'lı hocalar okusun. Biz böyle ne bileyim mesela savaşın ortasından mermilerin arasından mayınların arasından şakalaşa şakalaşa dolaşalıp, öyle bir ortamımız olsun.
Ama bana öyle geliyor ki, bak inan buna kendimi orda da hayal etmişim, bana öyle geliyor ki kudus'e gitsek kafamıza sıkarlar kardeş ya. Vallaha da bundan korkuyorum. Neden diyeceksin, geçmişlerinden dolayı.
Şımarık çocuk şımarık olmasına da şımartan biz değiliz dikkatini çekiyorum. Daha da detaya girmek istemiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Yusuf kardeşim. yazınızın samimi olduğuna inanıyorum.
Bakın, bu konuda yapılabilecek bir şeyler var aslında.
Daha önce de denenmiş başarıya ulaşmış yöntemler var. Bunları kullanmak lazım.
İsrail'i yıkmak kolay değildir.
Selahaddin Eyyubi Kudus'ü aldığı zaman dünyanın en güçlü ordusuna sahipti, Osmanlı Kudüs'ü aldığında dünyanın süper gücüydü.
Bununla uğraşmak kolay değildir. Bir yazımda belirtiğim üzere, bir yahudi 30 sıradan insan gücünde bir direniş gösterir. İnatçılık, davaya sadakat açısından böyle. Ancak şu yapılabilir bakın. İsrail'e karşı harekete geçmek için manevi yönden çok sağlam bir dayanağınızın olması lazım.
İran'a saldırı, manevi yönden güçlü bir dayanaktır. Ancak, bakın bir hususta anlaşalım. Bizim önerdiğimiz ve işe yarayan yöntemi hep birlikte uygulayalım. Eğer sözünüzde samimi kişilerseniz, İran'a olan saldırıyı önleyici nitelikteki bu işlem konusunda gelin bana yardımcı olun.
Kan dökülmeden sorunu halleden bu yöntemde Eğer başaramazsak, bu kez ben size katılayım, Kudüs'ün duvarlarında hep beraber şehit oluruz. Zaten İran'a karşı böyle bir saldırı olursa göreceksiniz, tüm islam alemi karışacak zaten.
O zaman Kudüs'te buluşuruz.- mecburen-
Ama önce "tavsiye" yazılarında bu husustaki tavsiyemi bi dinleyin, beğenirseniz bi yardımcı olun.
Allah kalbimizi doğruya yöneltsin. amin.
Denemek lazım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.