You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Yaşarken Ölmek !
Bilinmezliklerdeyim sanki bir boşluk , kovaladım hayatı , sonuçlara yaklastım "o" aklımdaki Düş'ler hayaller sanırım sadece hayalmiş oysaki ne hayallerim vardı hayata dair.

Ama şunuda bilirdim herşey gerçekleşmez. Neden diğer Insanlarınki gerçekleşiyor? neden benim istediklerim gerçekleşmiyor , oysaki her zaman en iyisini yapmaya calısdım..Sanırım neyi nasıl isteyeceğimi bilemiyorum..

Bu kaçıncı yıl bilmiyorum o Hayatımın dönüm noktasından sonra.. Bir Asker gibi Şafak saymıyorum .Benim bilinmezligimin ne zaman bitecegi belli degilki şafak sayayım kendimi dahada derine çekeyim..

Hani derlerya bazen yaşarken ölmek ; hep düşündüm Insan yaşarken nasıl ölür?
Ve anladım ölen beden degil Ruh'muş.. sizin hiç ruh'unuz öldümü? veya Hiç aynanız öldümü?

Soğuk gecelerde, beni ısıtan korku'larım , beni neden bırakmıyorsunuz? Artık üşümüyorum ki .Bırakın biliyorum siz benimle bir bütündünüz , Ama artık korkmuyorum hiçbirşeyden En büyük korkularım gerçekleşti..Şüphelerim derin gecelerimde uykusuzlugumun sırdaşı can arkadaşı oldunuz , Artık çok yoruldum Lütfen bırakın beni.

Sadece dinlenmek istiyorum , biliyorum hep beni uyanık görmek istiyorsunuz belkide gerçekleri görmemden korkuyorsunuz..

Nefret'im.. sen anla beni neden böylesin , neden affetme duygun yok? Herşeyin telafisi vardır neden bukadar kararlısın? Bilmiyormusun beni neden dahada kötü yapıyorsun?

Ve kalbim..
Herşeyin başı sen degilmisin? Onlarıda benden uzak tutarmısın? bu güne kadar seni hiç kırmadım. hep sakladım bir yerlerde..Sanırım bana dargınsın.. Onca yıl seni kitli tutmak Sanada haksızlıkdı biliyorum..ama ne yapayım. Korku'larıma seninde eklenmen beni iyice yıkardı , Korkularım yıkmadı Ama vefasızlıgın yıktı sanırım..

Ve yanlızlığım.. Tek senden eminim sanırım , ne olursa olsun beni sen bırakmıyacaksın..Her zaman yanımdaydın . Ama artık sende bana nankörlük ediyorsun..beni dahada dibe çekiyorsun.. Hani biz senle dost'tuk? hani herşeyi beraber yaşayacaktık?Sen zoru görünce kaçıyorsun ve herşeyi bana yıkıyorsun , gücümün bittiğini bilmiyormusun? Tüm umut'larımı hayal'lerimi senin için görmemezlikten gelmedimmi? Sanada kızmıyorum seni ben var ettim sanırım bunu hak ediyorum..

Umutlarım ; sanırım en büyük haksızlığı sana yaptım.. sana nasıl yaparım böyle birşey? Umutlar bittigi zaman Insan zaten ölmezmi? ben ölmeyi hak ettim sanırım..
Kendimi bu duruma ben düşüdürdüm ve artık bununla yüzleşiyorum ve yüzleşmekten korkuyorum..

Ve hep sizlerle yaşıyorum

Artık Sizleri istemiyorum!. Rahat bırakın beni.. Ya siz beni anlamıyorsunuz yada ben sizleri..
|ı|ı|-D-|ı|ı|-E-|ı|ı|-A-|ı|ı|-D-|ı|ı|
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Yaşarken Ölmek !
güneşin doğmaya en yakın olduğu zaman gecenin en ileri zamanıdır

umutsuzluğun sonuda gelecek güzel günlerin başlangıcı olabilir
yılmamak yıkılmamak umutsuzluğa düşmemek gerekir
kişiyi kendinden bile çok sevene sığınmak tün sorunların üstesinden gelemk için yeterlidir bence Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: Yaşarken Ölmek !
Yaşarken ölmek! gerçekte de var insanın umudu tükenince, hayallerinin aynasıda kırılıyor nefes almak bile zor gelebiliyor ama unuttuğumuz birşey var ki oda müslüman tek dünyalık yaşamamalı..
Herşeyden umudunu kesse rabbinden umudunu kesmemeli, Allah ne güzel bir dost!..
Müslümanın umudu Allah azze ve celle..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-09-2008, Saat:05:47 PM, Düzenleyen: free.
Profesör
RE: Yaşarken Ölmek !
Soğuk gecelerde, beni ısıtan korku'larım , beni neden bırakmıyorsunuz? Artık üşümüyorum ki .Bırakın biliyorum siz benimle bir bütündünüz , Ama artık korkmuyorum hiçbirşeyden En büyük korkularım gerçekleşti..Şüphelerim derin gecelerimde uykusuzlugumun sırdaşı can arkadaşı oldunuz , Artık çok yoruldum Lütfen bırakın beni.
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.