Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. Cinsiyetim erkek, 93 dogumlu 20 yasindayim ve dogma büyüme Almanyada yasiyorum. 9 sene önce ilk kez Türkiye'ye gittim, cocuk oldugum halde o günden bu günde kuzenime karsi farkli duygular besledim. Ki bunun Zaman zaman farkina variyordum. Kismet; 8 ay önce yine Türkiye'deydim, ve sonunda, bütün cesaretimi toplayip kuzenime acildim. Megerse onunda gönlü bendeymis ve beraber bir yola basladik, sevgili konumuna geldik, Allah'a sükür. Mesafeye ragmen göze aldik. Yas farkini hissetmiyoruz, birbirimizi böyle, oldugumuz gibi cok seviyoruz.
Herzaman en kisa zamanda resmiyette ilk adim yani sözlenmek dedik. Ancak ben kismetse bu sene üniversitye baslayacagim. Ve 1, 1.5 sonra sözlenmeyi düsünüyordum. Kendisi herzaman bana sabirli oldugunu söyledi.
Ancak son 1 haftadir sürekli tartisiyoruz, halbuki genelde iliskimiz su gibi isliyor, cok iyi anlasiyoruz, masallah. Son günlerde farkina vardimki, resmiyet kelimesini fazlasiyla dile getiriyor. Öyleki, suan cok kötü durumdayiz.
Sizce ne yapmaliyim?

Hersey iyi giderse bugün tekrar konusacagiz, insallah. Bu hafta annem ameliyat olacak, ameliyattan 3-4 hafta sonra Türkiye'ye gitmeyi düsünüyorum..
Ailesi tarafindan cok seviliyorum, bunu cok iyi biliyorum.
Hic bir kötü tarafim yok, kimseyi kandirmam, dinime düskün bir gencim, namazimdayim, orucumu tutarim, cumaya giderim, kismetse yakinda kuran okuyacagim insallah.
Okulum 3.5 - 4 sene sürer. Sizce yakinda söz kesip, 2 sene sonra nisanlanip, okuldan sonra evlenebilirmiyim? Önemli olan simdi sözlenmek. Arkadaslar, Allah rizasi icin yardim edin.
Yas farki sorun olurmu? Sözlenip 2-3 sene bekleyebilirmiyiz?
Dört gözle cevaplarinizi bekliyorum, okuyandanda cevaplayandanda Allah razi olsun, cok tessekür ediyorum.

![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)