You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yarın mahşerde hepsi yüzümüze tükürecekler haberiniz olsun.

(...)

Erkeklere;
Futboldan; içinde hava olan topun peşinden koştunuz, Hakk'a koşup kendinizi geliştirmediniz. Bize yardımcı olmadınız.
Kız arkadaşlarınızla kahkakalar atmak hoşunuza gitti. Acaba ruhunuzun mu nefsinizin mi hoşuna gitti ??
Ezan okunurken hiç içiniz titremedi dimi ? Haydi kurtuluşa, haydi kurtuluşa derken; Siz neden adımlarınızı daha hızlı attınız, Hakk'ın çağrısından neden kaçtınız ??
Tv; başlı başına bela. Avrupa'nın ahlâktan mahrum gençlerine özendiniz baka baka.. Nedeeennn ? Hakk'ın bir gün hesap soracağını neden unuttunuz ? :uhu:
Cebinizde marka marka telefonlar, birinin ağırlığı 100 gram, neden 25 gram ağırlığında olan bir takke yok ki cebinizde, bu mu Hakk'a saygı sevgi ?

Kızlara;
Arkadaşınızın doğum günü partisine gittiğinizde neden kuran okumadınız ? Şeytan öyle istedi çünkü... Şeytan işini en mükemmel şekilde yaparken sen naaptın, onun istediklerini yaptın ..............
Sokağa çıkacağınız zaman yarım saat aynanın başında kendinizi süslediniz. ALLAH'ın rızası için namaz kılacağınız abdesti neden 10 saniyede aldınız ? ALLAH'ın rızası için namaz kılıyor musunuz ? Tadil-i erkana dikkat ediyor musunuz ? Dua ederken zulüm altındaki din kardeşlerinizi düşünüyor musunuz ?
Bir erkeğin peşinden aylarca koştunuz da Hakk'ın peşinden gitmediniz. Kafirlerin şarkıları ile çoştunuz onları ezberlediniz. ALLAH'ın ayetlerini
ezberlemediniz ? Yarın ALLAH; hafızanı nerelerde kullandığını sorunca ne diyeceksiniz ?
Tv; gene karşımıza çıktı bu baş belası.. Yahu ALLAH sizi televizyon bakın diye mi yarattı ?? Kafirleri izliyorsunuz hoşunuza gidiyor, daha sonra onlar
gibi olmaya özeniyorsunuz.. Hoşunuza felan gitmiyo şeytan öyle gösteriyor..
Elinizde taşıdığınız çantanın içinde bir çok işe yaramayan eşya.. Neden birde başörtüsü yok ? ALLAH'ın emri değil mi ? Dininin emri değil mi ?? Siz hangi dine mensupsunuz ???????????

Kalblerimiz o kadar kararmış ki,,,,,,, Haram olan şeylere o kadar gitmişiz ki; bişey olmaz diye diye.. Bir kağıda hergün 10 nokta koyun bakalım 15 yıl sonra onda temiz bir yer bulamazsınız. Kalbler o kadar kararmışki, şeytan istediğini bize istediği gibi gösteriyor. Uzun yazdığım için kusura bakmayın, sizi düşünmesem yazar mıydım bunu düşünün. Aklınıza getirir miydim bunu da düşünün.. Bi de ne düşünün biliyor musunuz ?

Irak'tan sonra sıra kimde ???

Hep birlikte ALLAH'ın ipine (Kur'an'a) sımsıkı sarılın. Parçalanıp bölünmeyin. ALLAH'ın size olan nimetini hatırlayın. Hani sizler birbirinize düşmanlar idiniz de o, kalplerinizi birleştirmişti. İşte onun bu nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında idiniz de o sizi oradan kurtarmıştı. İşte ALLAH size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki doğru yola eresiniz.(Âl-i İmrân 103)
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Yarın mahşerde hepsi yüzümüze tükürecekler haberiniz olsun.
düşündürücü ama eski tas eski hamam halimiz...
hani nerde firavunlar
nemrut varmış bir zamanlar
ârif der inananlar
yener gardaş bak görürsün...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu gidiş gidiş değil Rabbim sonumuzu hayreylesin ve huşu içinde ibadet etmeyi nasip etsin inşallah...
Sad
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
HADIS-I sERIFTE BUYURULDUKI;
BEs sEY BEs sEYIN KARsILIGIDIR;
1-VERILEN SÖZDE DURULMAZSA DÜsMANLAR, MUSALLAT OLUR.
2-ALLAH'IN EMRINE UYULMAZSA,FAKIRLIK YAYGINLAsIR.
3-FUHUs YAYGINLAsIRSA,ÖLÜMLER ÇOGALIR.
4-ÖLÇÜ VE TARTIDA HILE YAPILINCA,BEREKET KALKAR.
5-ZEKAT VERILMEZSE,YAGMUR YAGMAZ OLUR.
ÇOK HASSAS NOKTALAR VAR HER MÜMIN KENDISINI MUHASEBEYE ÇEKMELIDIR.EGER BIRsEYLER YOLUNDA GITMIYORSA HEPIMIZIN SUÇU VE GÜNAHI VAR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: Yarın mahşerde hepsi yüzümüze tükürecekler haberiniz olsun.

Allah Razı Olsun Oflu ya
Çok Süper Yazı Olmuş
Son Noktasına Kadar Okudum Okumayan varsa Bir Okusun Bence
Yaptıklarımızı Biraz Düşünmeliyiz
Unutmayın Öyle Veya Böyle Bir gün ölüyoruz

Ölümden sonrası Ölümün Öncesinden Çok Daha Uzundur!
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: Yarın mahşerde hepsi yüzümüze tükürecekler haberiniz olsun.
ALLAH gökleri ve yeri belli bir amaç için yarattı ki her can, kazandığının karşılığını haksızlığa uğramadan görsün.
Hayatımız boyunca ne yaparsak yapalım, harcadığımız bütün çabaların sonucunda ulaşacağımız son nokta, Allah'ın huzuruna çıkacağımız andır. Tüm bu hayatın amacı, O'na kulluk etmektir. Hayatın en önemli anı ise, Allah'a hesap vereceğimiz mahşer günüdür. Dünyadaki yaşamımız boyunca geçen her gün, bizi o mahşer gününe biraz daha yakınlaştırır. Geçen her saat, her dakika, hatta her saniye, ölüme, yeniden dirilişe ve hesaba doğru atılmış bir adımdır. Hayat, bir kum saati gibi sürekli olarak bu yöne doğru akar. Saati durdurmanın ya da geri çevirmenin yolu yoktur. Tüm insanlar, bu yolu izleyeceklerdir. Allah, Kuran'da şöyle hükmetmektedir:

Şüphesiz onların dönüşleri Bize'dir. Sonra onları hesaba çekmek de elbette Bize aittir. (Gaşiye Suresi, 25-26)
Hayır; yer, parça parça yıkılıp darmadağın olduğu, Rabbin (in buyruğu) geldiği ve melekler dizi dizi durduğu zaman; O gün, cehennem de getirilmiştir. İnsan o gün düşünüp-hatırlar, ancak (bu) hatırlamadan ona ne fayda? Der ki: "Keşke hayatım için, (önceden bir şeyler) takdim edebilseydim." Artık o gün hiç kimse (Allah'ın) vereceği azab gibi azablandıramaz. O'nun vuracağı bağı hiç kimse vuramaz. (Fecr Suresi, 21-26)

İnsan, eğer dünyadaki yaşamında Allah'a kul olmamışsa ve bu büyük güne iman edip ona hazırlık yapmamışsa, pişmanlığın en büyüğünü yaşayacaktır. Toprak olmayı, dirilmeye bin kere tercih edecektir. Ancak bu pişmanlığın faydası yoktur; onu azaptan kurtaramayacaktır. Aksine, bu pişmanlık onun için yeni bir azap kaynağı olacak, cehennemde çekeceği fiziksel acıların üzerine bir de manevi işkence olarak eklenecektir.
RABBİM BİZLERİ DOĞRU YOLDAN AYIRMA VE O GÜN BİZLERE MERHAMET EYLE
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
allah razı olsun cnm yaaSad
harika bir yazı okudum herkes okusunSad

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.