You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardımınıza ihtiyacım var. Bakar mısınız?

Yeni Üye
benim bir sorunum var bu sorunumun dinimiz açısından bir sakıncası var mı yok mu bilemiyorum . Kısacana şöyle anlatayım;

ben bir kızı seviyorum ve o da beni çok seviyor. Nerden baksanız 5 yıldır böyle yalnız biz günah diye görüşmüyoruz sadece telefonla görüşüyoruz yani mesajaşıyoruz ve kısmetse biz ileride evlenmek istiyoruz . Şimdi burada asıl söylemek istediğim şu; bizim sevgili olmamızda bir sakınca varmıdır? Yoksa evlenene kadar arkadaş mı kalalım?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Yardımınıza ihtiyacım var. Bakar mısınız?
kardesım soruna cevap verebılırım ama yalnıs bır bılgı vermek ıstemem.o yuzden bır bılene soruyorum.gelen cevabı burada paylasacagım ınsaAllah.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Yardımınıza ihtiyacım var. Bakar mısınız?
kardeşim birbirine haram olmayan kadın ve erkeğin başbaşa kalmaları caiz değildir.aşırılığa kaçmadan,yanınızda bir kişi daha oldukça,fazla samimileşmeye çalışmadan(ne bileyim günümüzde sevgililer el ele kol kola geziyor bunlar gibi) ciddi bir şekilde görüşebilirsiniz.fakat evliliği geciktirmek 2 tarafa da sıkıntılar çıkartabilir.fazla geciktirmeden evlenin inşallah.selametle.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.