You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardımınıza İhtiyacım Var

General
Arkadaşlar çevrenizde tanıdığınız ilmi meseleleri tartışabileceğim birileri var mı? Varsa yöneticiden mail adresimi alın ve o kişiye verin.

Bir elin nesi var iki elin sesi var. İki kişi olarak düşünürsek daha sağlıklı bilgilere ulaşırız. Benim bilmediğim hadisi o biliyordur ya da tam tersi. Ya da hadisi ben o yönden hiç düşünmemişimdir mesela.

Üniversitedeki hocalar ilgilenmiyor. Geçen bir profesöre mail attım. Sorum o kadar açıktı; ama anlamadım dedi. Ben de uzunca izah ettim. Yarım saat o soruyu güzelce izah etmekle uğraştım. Sonuç ne oldu. Hocadan bir haftadır ses yok. Cevap vermeyeceksin madem neden bu kadar uğraştırıyorsun beni!

Geçen İstanbul Müftüsüne soru sordum. Bu mesele ilmi zeminde yürütülecek bir mesele ve benim buna zamanım yok dedi.

Dün bir hocaya mail attım. Kendi kitabında bilgi yanlışlığı vardı. Dipnot eksikliğimi yoksa yapılan bir hata mı doğrusunu öğrenmek istedim. Bakalım cevap gelecek mi. Diğerlerine saygı duyarım; ama kendi kitabıyla ilgili bir şeyler soran kişilere cevap vermeyenlere saygı duyamam!
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Yardımınıza İhtiyacım Var
Güncelleyelim gülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben anlamadim ki. Diyelim ki var mailinizi de aldik verdik bu kisi ilmi tarstimak istiyor diye gülücük) ne tartisacak diye sormazlar mi bu 1..
2.si uni hocaları ya da kitap yazarlar vs artik kimse sadece siz degilsiniz ki bir suru insan mail atiyordur.

En erken 3 hafta sonra donen kisiler var mesela.

Yani insanlar bir hayli yogun. Soru sordugunuz kisilerin mutlak sohbet halkalari katildiklari yerler ya da atolye calismalari filan vardir. O yerleri araştırın tanisin ki zaten cok kisiyle de tanismis olursunuz.

Mailimi yoneticiden alin o kisiye verin demek ciddiyeti olduruyor gibi geldi bana ama bilemem tabi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eşşafi var gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.