You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardımınıza ihtiyacım var.

Yardımınıza ihtiyacım var.

General
RE: Yardımınıza ihtiyacım var.
Öncelikle şunu söyleyelim ki peygamberimiz zamanında kötü işler yapan bir kadın tevbe edip biriyile evlenmek istediği söylemiş ve bu eskiden yaptığı günahları evleneceği kişiye anlatıp anlatmayacağını sorduğunda anlatmak zorunda olmadığı söylenmişti, aklımda kaldığı kadarıyla böyleydi...

Sana şunu da rahatlıkla söyleyebilirim ki nefes aldığın hayatta olduğun müddetçe hatalarından dönme günahlarndan tevbe etme hakkın vardır
günahın ne olursa olsun ne kadar büyük olursa olsun.

bir formülü varsa iyi bir eş olmanın Sen, ancak günahlardan sakındığın Allaha yöneldiğin kadarıyla iyi bir eş olablirsin

Allaha tam anlamıyla yönelebilmeyi de Allahı düşünerek değil de yarattıklarını düşünerek yapabilirsin

örneğin daha yen yaşadığımı kurban merasimlerinde inek diyip küçümsediğimiz hayvanın nasıl muhteşem yaratıldığını nasıl ortya çıkarıldığını görebilmiş olmak bile Allaha yaklaştırır insanı...

Allah yardımcın olsun

ama skın ben af olmam deme bu Allahın sevmediği bir düşüncedir çünkü ben af olmam demek Allah affedici merhamet edici değildir demektir bir noktada oysa Allah yaptığından pişman olan bir kulunu öylece tek başına bırakmaz
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-10-2013, Saat:11:47 AM, Düzenleyen: Z4F3R_.
Hüküm Allah'ındır
O bayanı madem hala çok seviyorsun , aklından çıkmıyor e o zaman evlenin kardeşim ..
Seve seve niye acı çekiyorsun boşuna ..
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-10-2013, Saat:12:44 PM, Düzenleyen: Peçeli Ve Öfkeli.
Cezalı Üye
Ben okulumu bitirdim şükür işe de başladım ama o hala okuyordu.Okulu bitirmeden ailesinin rızası olmayacağını söyledi.En az 4 yıl gibi bir vakit sözkonusu.Vicdanen rahat değildik bu durumdan ve şuan görüşmüyoruz.Güzelliği için malı için vs. değil gerçekten ahlakı için sevmiştim.Şimdi nasip diyorum.zaman gösterecek herşeyi.Kendimi bu zaman geçene kadar manevi anlamda evliliğe hazırlamak istiyorum.yol almak istiyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Amin...herşeyin hayırlısı tabiki...Hayırlı olacaksa nasip etsin rabbim...hayırlı olmayacaksa ne kadar çok sevsemde nasip etmesin...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.