You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardımı ihtiyacım var

Yardımı ihtiyacım var

Yeni Üye
Yardımı ihtiyacım var
Merhab nasıl yazsam bilemiyorum.....

bir kac aydır masturbasyon yapiyorum 15 yaşındayım ailemle alakası yok cok şükür babamda anemde din konusunda cok tebirlilerdir 5 vakit namazlarını kılıp kuran da okurlar ama ben bu alışkanlıktan kurtulamiyorum beni kardeşiniz olarak görüp. yadım etseniz zaten namazada başladım Sad herşeye yapmaya hazırım
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Yardımı ihtiyacım var
Senin için en güzel olanı evlenmek. Buna gücün yetmiyorsa oruç ile kendini terbiye etmelisin. Yapmış olduğun istimnaya gelince bunun haram olduğuna dair herhangi bir ayet ya da sahih hadis bulunmuyor. Dolayısıyla herhangi bir günahı olduğunu söylemek yanlış ve delilsiz bir iddiadır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Kalemşör insanlara cevap vermeden önce Hanefi,Şâfi,Hambeli, yada Maliki olmadıgını ZAHİRİ olduğunu söyle kardeşim..Eğer buna dikkat etmessen cevapların silinecek...

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Bu din Şafiilik hanbelilik hanefilik selefilik ile tamamlanmadı ha keza mezhep olarak görüyorsanız zahirilik - ki bu bir menhecdir- ile de tamamlanmadı. Bu dinde fetvayı Allah ve Resulu verir. Herhangi bir konu hakkında haram olduğuna dair ayet ya da sahih hadis yok ise şu mezhebin bu mezhebin adına haram diyemeyiz. Bu küfür ve sapıklıktır. Böyle bir tutum sergiyeleyen kimsenin de imamlar ile hiç bir ilişkisi yoktur ve kıyamet gününde zikir ehli bu mukallidlerden beridir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Size uyarı yapıldı uyarsınız uymassınız... bizde gerekeni yapacağız.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.