You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yardımcı olursanız sevinirim

Acemi Üye
şimdi 2-3 yıldız vesvese ile uğraşıyorum ancak son 2 senedir ALLAH' a Peygambere ashabına küfür şeklinde hayal düşünce ve hisler geliyor kimisinin vesvese olduğunu biliyorum ancak bazen sanki içimi okşarcasına eşlik ediyorum bu durum beni bi yandan rahatsız ediyor öbr yandan iki dakika sonra şevle devam ediyorum sanki özellikle gusül esnasında en şiddetli anı bu küfür hissi birde şöyle geliyor yani mesela arkadaşımıza bir şaka kinlik fenalık vs planlarız o anda o kötülük şevki isteği mimiklerimize düşüncemizde şevkle belirir bu da aynı şekilde bu şekilde ALLAH a hisler uyanıyor 3-4 saniyelik yüzüm gülmeye çalışır gibi oluyor bu tarz hisler uyanıror sonra diyorum bi tövbe ediyim falan gusül alıyım ancak içten yapamıyorum bazen içten oluyor iki Dakika sonra yine o karaktere bürünüyorum yaptığım ameller dalgasına gibi oluyor şimdi sorum bu haller tüm insanlarda olan haller vesveseler mi yoksa ne yapmalıyım imanımı hissedemiyorum teşekkürler..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: yardımcı olursanız sevinirim
Yazıdan birşey anlamadım:/

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bi psikiyatriste gidip yardım almalısın ....
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Obsesif bozukluk falan var mı

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu cümleleri buraya yazmışsan vesvesenin seni rahatsız ettiğinin işaretidir.seni rahatsız ediyorsa adı üstünde vesvese. hiçbir önem ve kıymeti yoktur.Şeytan bununla(vesveseyle) kişiyi oyalarken öte taraftan ondan çok başka şeyler alır.Fırlama gibidir bu şeytan gülücük
istediği kadar vesvese gelsin zararı yok.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
vesvese o kadar değersiz ve basit birşey ki at çöpe gitsin gülücük ne uğraşıyorsun bırak gitsin...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
elez, unut gitsinle olmuyor tabiki

o yüzden Allah felak ve nas surelerini göndermiş...

vesveseden Allaha sıgın ve hergün ve gece felak nas ve ayetel kürsiyi oku
ileri derece vesvesen varsa psikolaga gözük Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.