You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

yardımcı olur musunuz??

yardımcı olur musunuz??

Yeni Üye
yardımcı olur musunuz??
selamün aleyküm Arkadaşlar..

nereye yazacağımı da kestiremeden girdim bu bölüme,hatalıysam affola..

ben bir dileğim için Yasin-i Şerif dağıtıyorum.. 1 adet Yasin okuyabilecekler bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden Allah razı olsun,Rabbim gönlünüze göre versin..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: yardımcı olur musunuz??
Yasin-i Şerif dağıtıyorum derken? Neden Allah'ın diğer ayetlerinden ayırıp sadece Yasin'i dağıtıyorsun Kur'an dağıtsana. Sen okuyamıyor musun da başkasından okuması için yardım istiyorsun? İnternette bir çok sitede Yasin suresi mevcut açık bakarsan bulabilirsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
dilek için ne yasin dağıtılır ne de başka bir sure ya da ayet... dileğinin gerçekleşmesi için önce dileğinin Allahın rızasına uygunluğuna bakarsın sonra o dileğinin uğrunda cehd edersin sonra bu konuda varid olmuş sahih dualarla dua edersin veya müslüman kardeşlerinden dua etmesi için dua istersin..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
bu konuda varid olmuş sahih duaların maksadı kimse içinden geldiği gibi dua etmesin demek değildir bunun maksadı Allah subhanehuya en sevgili olanın yani peygamberin Allahı bizden iyi çok daha iyi tanıması ve Allah subhanehunun hoşuna giden, ona en sevgili gelen ve onun hemen kabul edeceği kelimeleri bizden iyi çok daha iyi bilmesidir.. mesele arapça okumakta değil, o lafızlarda değil mesele. o lafızların içerisinden göklere yükselen anlamdır mesele... mesele peygambere tabii olmaktır.. mesele Allahı en çok sevenin dilinden çıkan kelimelerle Allaha yaklaşmaktır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Burdan şunu anlıyorum ki,Yasin-i Şerif in yüzü suyu hürmetine Rabbimden dilediğim duamın kabulü için, bu msjımı okuyan müslüman kardeşlerim tanımadığı ve dua istediği bir kardeşine yüz çeviriyor..Mü'minin Mü'mine duası daha makbuldür diye sizlerden dua istemiştim,kendim okumayı bilmiyorum diye değil...olsun....Allah razı olsun yine de..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.