Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Yardımcı Olunuz Lütfen
Yardımcı Olunuz Lütfen
Geçmek istediği din hakkındaki bilgileri ne kadar doğru ona da bakmak lazım. İnsanlar bugün sadece görünüşe bakıp, işte İslami yaşam, işte Hırıstiyanlık diyebiliyor. Halbuki gerçek Hırıstiyanlık da onların bildiklerinden çok farklı. Hele Hz. İsa'nın getirdiği ise bambaşka. Malum bugünkü Hırıstiyanlık Hz. İsa'nın dini değil, Aziz Pavlus'un dinidir.
Mesala bazı temel şeylerden bir kaç örnek verelim: Hz. İsa'nın dininde oruç vardı, Pavlus kaldırdı, Hz. İsa'nın dininde sünnet olmak vardı, Pavlus kaldırdı.
Hatta Hz. İsa'nın dininde de çok eşlilik vardı, Hz. İsa'nın dininde de domuz eti haramdı.
Bütün bunlar ve daha burada değinemediğim pek çok uygulama biraz İncil bile okunsa görülecektir. İncil'in hiçbir yerinde(dördünde de) Hz. İsa'nın domuz etini size helal kıldım diye bir cümle göremezsin. Kılık kıyafet de keza öyle, bayanların örtünmesi, açık saçık gezmemesi. Rahibelere dikkat edin, nasıl da sımsıkı başlarını örterler ve topuklarına kadar sımsıkı giyinirler.
Ama malesef Müslümanım diyenlerde dahil, bugün insanlar "İNANDIKLARI GİBİ YAŞAMIYOR, YAŞADIKLARI GİBİ İNANIYOR" Yaşadıkları hayatı din edinmişler.
Allah'a emanet.
ALLAH ın izni ile yolumuzdan dönmedik.
aksine dinime daha çok bağlandım
daha çok sevdim..seviyorum.
islamiyetin güzelliğini zaten kalp mütmain ise bozamaz..
ALLAH ım da bozdurmasın..
İslamın gücüne inanıyorum..Rabbim hidayetini eksik edermi..
bırakın araştırsın..
he kişi şunu mu diyor
" ben dinimi değiştirmek istiyorum..müslümanlığı kabul etmiyorum..araştırma içine gireceğim"
o zaman başka..
çabalayın..takvayı..tefekkürü..tevekkülü aşılamaya çalışın..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi