You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yardımcı Olablr misiniz ?

General
Tanışmamda yazmıştım 9 aylık emanetim var diye sorum şu ..
Kızım sürekli kucakta 1 sn yere bıraksam ağlıyor maalesef ki ben hiç namaz kılamıyorum sadece sabah namazları dışında .. Napmam lazım diğer vakit namazlarım içn ? Evde de benden başka kmse yok kızımı brine verebilcek .. çokda üzülyorum kılamadığım içn ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Yardımcı Olablr misiniz ?
Bir şekilde kılabilirsin diye düşünüyorum gülücük çok çok zor olmamalı bu durum sizin için..bebeği oyalayabilmenin bir yolunu bulursunuz o süre zarfında bu bir özür değil.. Çok uzun bir sürede değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
eğer vakit çıkmak üzereyse ve bebek bırakınca ağlıyorsa bebeği çarşafla sırtına sar. olmuyorsa bebek kucağında bile kılabilirsin.
kılmamanın bahanesi yok, elimizden gelmeyeninde cezası, hesabı yok. Allah merhametlidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
namazın önemi o kadar büyük ki

denizin ortasında gemisi batmış birisi eğer ki namaz vakti geçiyorsa tahta parçasına tutunmak suretiyle de olsa o namazı kılmalı diyor fıkıhta

yada doğumu yeni başlamış daha kan görmemiş bir kadının üzerinden bile o vakit namazının farziyeti kalkmaz diyor yine fıkıhta

bir şekilde bu sorunu mutlaka çözmek gerekir

demokraside bile çare tükenmiyorsa islam da hiç tükenmez gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-10-2014, Saat:07:07 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
General
beşik yokmu sizin

o demir beşikler

onun üzerini bebeğin çıkamayacağı şekilde kapatmanız mümkün değil mi?

zaten yanları açık oluyor onların hava almasında da sıkıntı olmaz.
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.